Στο Αγρίνιο Βασιλειάδης και Σαρακιώτης – Ημερίδα του Συ.Ριζ.Α. με θέμα: «Δικαιοσύνη παντού, Έξι Εθνικές Προτεραιότητες» (Βίντεο και φωτορεπορτάζ)

79
Video & Φωτογραφίες : Καλλιόπη Μυρισιώτη

 

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2022 στο Αγρίνιο, Ημερίδα με θέμα: «Δικαιοσύνη παντού, Έξι Εθνικές Προτεραιότητες» στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας, με σκοπό την αδιαμεσολάβητη επαφή του με την τοπική κοινωνία και την χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Οι εισηγητές της Ημερίδας ήταν ο Γιώργος Βασιλειάδης (αν. Γραμματέας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ.) και  ο Γιάννης Σαρακιώτης (Βουλευτής Φθιώτιδας, αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξξης Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ.). Οι ομιλητές εστίασαν στους έξι άξονες του προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ., όπως παρουσιάστηκαν στη Δ.Ε.Θ. 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. 
Μετά τις εισηγήσεις ο Γραμματέας κ. Κώστας Ταφλανίδης έδωσε το λόγο στους εκπροσώπους φορέων αλλά και σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, για τοποθετήσεις και ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν από τους εισηγητές.