Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤοπικάΤΟ «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ» ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΡΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ

ΤΟ «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ» ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΡΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο – Υπερκομματική Συνεργασία», Δημήτρης Τραπεζιώτης μετέβη στη Δημοτική Κοινότητα Άνω Μακρυνούς του δήμου Αγρινίου, συνοδευόμενος και από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης κ. Παναγιώτη Μυζήθρα. Εκεί είχαν συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα προσβασιμότητας καθότι ο δρόμος που συνδέει την Άνω Μακρυνού με την πόλη του Αγρινίου και την πόλη της Ναυπάκτου καθώς επίσης και με τους γύρωθεν οικισμούς είναι κατεστραμμένος λόγω ενός κατολισθητικού φαινομένου, το οποίο αν και έχει συμβεί πριν από περίπου τρία χρόνια (Δεκέμβριος 2021) δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί.

Μετά από συζήτηση με τους κατοίκους, ο κύριος Τραπεζιώτης μαζί με τον κύριο Μυζήθρα πήγαν στο σημείο της κατολίσθησης, πραγματοποίησαν αυτοψία και διαπίστωσαν το πρόβλημα που υπάρχει. Άκουσαν προσεκτικά τους κατοίκους, οι οποίοι θέτουν επιτακτικά το ζήτημα της άμεσης αποκατάστασης του προβλήματος διότι εκτός από την προσβασιμότητα, η οποία πλέον είναι  αδύνατη από τον εν λόγω κατεστραμμένο κεντρικό δρόμο υπάρχει και ο κίνδυνος εάν ξεσπάσει πυρκαγιά να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, διότι η περιοχή είναι δασώδης και η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων δεν είναι εφικτή.

Επομένως είναι απόλυτη και επείγουσα ανάγκη να παρέμβει ο δήμος Αγρινίου και η Περιφέρεια και να λύσουν το θέμα της προσβασιμότητας άμεσα, τόσο για λόγους διευκόλυνσης των κατοίκων στις μετακινήσεις τους , όσο και για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα , ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. 

Δείτε σχετική δήλωση του Επικεφαλής της Παράταξης κ. Δημήτρη Τραπεζιώτη στο ακόλουθο βίντεο:

spot_img

Πρόσφατα άρθρα