Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑγρινίουΜε επιτυχία η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ με τον  Παύλο Πολάκη στο Καινούργιο...

Με επιτυχία η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ με τον  Παύλο Πολάκη στο Καινούργιο (VIDEO & PHOTOS)

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ στο Καινούργιο την οποία διοργάνωσαν οι Οργανώσεις Mελών ΣΥΡΙΖΑ Καινουργίου ,Παραβόλας και Παναιτωλίου.
Η αίθουσα «Χαραυγή» γέμισε από στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος. Οι παρευρισκόμενοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή , στον  πρώην αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη , ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.
Η ομιλία του διήρκησε περίπου μια ώρα, σε αυτό τον χρόνο ο πρ. υπουργός  αναφέρθηκε σε μια μεγάλη γκάμα θεμάτων  και άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον νέο νόμο με τις μεταρρυθμίσεις στο Ε.Σ.Υ . Επίσης αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά αμφισβήτησε και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και συνέστησε  στους παρευρισκόμενους να μην πιστεύουν τις δημοσκοπήσεις. Και τόνισε οτι το μοναδικό, αληθινό αποτέλεσμα θα δοθεί στην κάλπη από τον λαό. Όσον αφορά στα ποσοστά τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάτωμα το 32%, ενώ η Ν.Δ ταβάνι 29-30%.

Ειδική αναφορά έκανε στην λειτουργία της δικαιοσύνης και στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Και κλείνοντας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα αναλάβει τα ηνία της χώρας είτε με κυβέρνηση αυτοδύναμη ,είτε προοδευτική με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και να μην ακούνε άλλα σενάρια ούτε «σεναριάκια» και πρέπει οι οργανώσεις να ορίσουν από τώρα τους δύο συντρόφους που θα είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι στην κάλπη την ημέρα των εκλογών.
Όπως ανέφερε ο Παύλος Πολάκης ο αείμνηστος πεθερός του καταγόταν από το Καινούργιο , στο οποίο διέμενε μέχρι την ηλικία των 20 ετών και ο ίδιος πρώτη φορά επισκέπτεται το Καινούργιο.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα