Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΕπίκαιραΆγνωστοι έσπασαν όλα τα τζάμια στο 1ο ΓΕΛ Αγρινίου

Άγνωστοι έσπασαν όλα τα τζάμια στο 1ο ΓΕΛ Αγρινίου

Date:

Σχετικά άρθρα

Λεπενού : Πανηγυρικός Εσπερινός στην Παναγία Βλαχέρνα

Με λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκε το...

«Φιλοκτήτης» του Σοφοκλή

Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Θοδωρής Κατσαφάδος ενώνουν δυνάμεις...

Η ανατίναξη του τραίνου στο Αιτωλικό

Η μάχη του Αιτωλικού ήταν από τις σοβαρές μάχες...

Πάλαιρος: 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Ο «Χορευτικός Όμιλος Παλαίρου» στο πλαίσιο των πολιτιστικών του...

Έντονος προβληματισμός και μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο Αγρίνιο από τα συνεχή περιστατικά βανδαλισμών στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης.

Θέμα που έχει πολλάκις θιχθεί και αναδειχθεί, ωστόσο φαίνεται ότι τα μυαλά ορισμένων δεν λένε να αλλάξουν. Το 1ο ΓΕΛ υπήρξε το τελευταίο «θύμα».

Με απόφαση του Αντιδημάρχου Αγρινίου  Χρήστου Ζαρκαβέλη αναστάλθηκε η λειτουργία του για την  Τετάρτη 11 Μαΐου.

Εκτεταμένες ζημιές που έγιναν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή των μαθημάτων. Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες προέβησαν σε καταστροφές και έσπασαν σχεδόν όλα  τα τζάμια της κεντρικής εισόδου και περιμετρικά του σχολείου. Η Διεύθυνση του σχολείου αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και τη Δημοτική Αρχή.

«Τα σχολεία είναι χώροι γνώσης, κοινωνικοποίησης και δημιουργίας για τα παιδιά μας και δεν πρέπει να αντικρίζουν τέτοιες πρωτοφανείς πράξεις βανδαλισμού. Προχωρούμε άμεσα σε αποκατάσταση των ζημιών, ώστε το κτίριο  να είναι ξανά λειτουργικό», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Πρόσφατα άρθρα