Θλίψη σκόρπισε στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου του...
Καθώς οι μαθητές επιστρέφουν στα σχολεία μετά από δύο σχεδόν χρόνια και σε συνθήκες που παραμένουν απειλητικές, προξενώντας άγχος, κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση των συναισθημάτων και των αναγκών τους.
Η στήριξη των μαθητών και η δημιουργία συνθηκών επικοινωνίας θα έχουν άμεση επίδραση στους τρόπους με τους οποίους οι μαθητές θα διαχειριστούν αποτελεσματικά τις νέες συνθήκες, προσδιορίζοντας τις σχέσεις τους με το σχολικό, οικογενειακό και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.
Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα υλοποιείται κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών μετά από αίτημα της σχολικής μονάδας. Η συνολική διάρκεια της παρέμβασης είναι 6 διδακτικές ώρες (1 δίωρη συνάντηση την εβδομάδα). Απευθύνεται σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.