Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑγρινίουΚοπή Βασιλόπιτας Εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου 

Κοπή Βασιλόπιτας Εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου 

Date:

Σχετικά άρθρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου στις 29 Μαρτίου

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει...

Αρχαιρεσίες Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας

Το νέο της πενταμελές προεδρείο εξέλεξε χθες, Τετάρτη 22...

Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στη Δομή Αστέγων Αγρινίου

Βρέθηκα στην πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα με θέμα «Κατανοώντας την...
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σε μια συμβολική εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας ευχήθηκε διαδικτυακά καλή χρονιά σε όλους τους εργαζομένους του Δήμου Αγρινίου.
Την πίτα του Δήμου Αγρινίου ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος – Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε εργαζόμενους και την Δημοτική Αρχή.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά: «Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, ευημερία σε όλα τα σπίτια. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα κάνουμε την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. Αισθάνομαι υπερήφανος για το έμψυχο δυναμικό του Δήμου και την προσπάθεια που κάνετε για να ανταποκριθείτε στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την ξεχωριστή τιμή και χαρά που μας έδωσε με την παρουσία του. Εύχομαι υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και του χρόνου να μπορέσουμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί χωρίς περιορισμούς».
Τιμητικό βραβείο για την αναγνώριση των υπηρεσιών τους απονεμήθηκε στα στελέχη του Τμήματος Αποτελεσματικότητας, Ποιότητας και Οργάνωσης του Δήμου Αγρινίου τον προϊστάμενο Αθανάσιο Αντωνόπουλο και την κ. Σταυρούλα Κωνσταντοπούλου.
Τιμητική διάκριση για την προσφορά απονεμήθηκε σε 4 υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν. Πρόκειται για τις Διευθύντριες Χριστίνα Τσιχριτζή, Σταυρούλα Παππά και τους προϊσταμένους Αμαλία Ιωάννου και Νικόλαο Τασούλη.
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα