Καταγγελία: Βασικές ελλείψεις στο Στάδιο Αγρινίου

165
Γονείς και αθλούμενοι , που χρησιμοποιούν το Στάδιο (Δ.Α.Κ.) Αγρινίου, προέβησαν στην παρακάτω καταγγελία για ελλείψεις σε στοιχειώδη θέματα.
  • Απουσία στοιχειώδους ιατρικής κάλυψης: Δεν υπάρχει νοσηλευτής ή νοσηλεύτρια για τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που κάποιος αθλητής ή αθλούμενος αισθανθεί αδιαθεσία (ενώ μέχρι πρίν κάποια χρόνια υπήρχε νοσηλεύτρια)
  • Κλείσιμο του κυλικείου. Το κυλικείο έκλεισε λόγω κόβιντ, ενώ θα μπορούσε όπως και στα σχολεία να λειτουργεί και να εξυπηρετεί τους αθλητές και τους αθλούμενους από ένα παράθυρο, ώστε να μην εισέρχονται αυτοί στον εσωτερικό χώρο και να υπάρχει κίνδυνος νόσησης από τον κορονοïό . Είναι σύνηθες το γεγονός να αισθάνονται οι αθλητές κούραση ή να τους πέφτει η πίεση ελλείψει ηλεκτρολυτών και να χρειάζονται ένα νερό ή ένα χυμό ή κάτι αλμυρό και να πρέπει να το παραγγείλουν από κατάστημα εστίασης  με αποτέλεσμα να παίζουν την υγεία τους και τη ζωή τους ακόμα κορώνα-γράμματα.
  • Τα αποδυτήρια των κοριτσιών υπολειτουργούν. Μόνο ο προθάλαμος είναι εύκαιρος προς χρήση. Οι τουαλέτες είναι κλειστές, δεν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για τις βασικές τους ανάγκες (όπως π.χ. να ουρήσουν ή να αλλάξουν σερβιέτες ή για θέματα υγιεινής). Τα ντούζ δεν λειτουργούν λόγω του κόβιντ, αλλά θα μπορούσαν να λειτουργούν και να υπάρχει άνθρωπος ώστε να διατηρεί αυτά καθαρά, όπως επιτάσσουν οι καταστάσεις. Ούτως ή άλλως δόθηκε οδηγία από το υπουργείο πρόσφατα , όπου δίνει εντολή να χρησιμοποιούνται τα ντούζ από τους αθλητές.
Λόγω αυτής της επικρατούσας κατάστασης υπάρχει έντονη αγανάκτηση τόσο από τους  αθλητές όσο και από τους γονείς αυτών, διότι αισθάνονται ανασφαλείς για την υγεία και την υγιεινή των παιδιών τους. Οι ιθύνοντες καλό θα ήταν να πράξουν τα δέοντα ώστε να υπάρχει το αίσθημα ασφάλειας τόσο  στους αθλητές όσο και στους γονείς τους.