Επίσκεψη Παπαναστασίου στα γραφεία της ΚΟΙΠΑ

298

Με μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζεται η λειτουργία της γραμμής στήριξης του Δήμου Αγρινίου  δύο εβδομάδες μετά την εφαρμογή της. Ηλικιωμένοι πολίτες και ΑΜΕΑ, οι οποίοι δεν μπορούν να μετακινηθούν επικοινωνούν με τους εργαζόμενους  στην Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη του Δήμου Αγρινίου και λαμβάνουν στήριξη όσο διάστημα παραμένουν στο σπίτι. Ήδη έχουν απαντηθεί  600 αιτήματα ενώ προσφέρονται  καθημερινά 150 μερίδες  φαγητού.

Τα γραφεία της ΚΟΙΠΑ επισκέφθηκε  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη όσο και πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία  βιώνουμε. Όλοι εργάζονται με ζήλο και υψηλό επαγγελματισμό προκειμένου να ανακουφίσουν τους ευάλωτες συμπολίτες μας. Είμαι ευτυχής γιατί η προσπάθεια  βρίσκει συγκινητική ανταπόκριση σε εθελοντές γιατρούς της πόλης. Ήδη, παρέχει υπηρεσίες  ο ψυχίατρος κ. Κώστας Τσαμάκης απαντώντας στη γραμμή στήριξης.Είμαστε  εμείς εδώ   για να μπορείτε εσείς να μένετε στο σπίτι».

Όπως ανακοίνωσε  ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου από την επόμενη εβδομάδα ένας ακόμη εθελοντής γιατρός ο  γυναικολόγος μαιευτήρας  κ. Αθ. Νικολακόπουλος θα παρέχει συμβουλές και βοήθεια σε εγκυμονούσες ενώ θα λειτουργήσει και τρίτος χώρος για την προετοιμασία των γευμάτων.

Οι πολίτες  μπορούν να επικοινωνούν στα  τηλέφωνα 26410 -39793 και  39794 από τις   7.00 π.μ έως  τις 10.00 μ.μ. καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα.