Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΙ.Π. ΜεσολογγίουΕπίσκεψη Καραγκούνη στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου

Επίσκεψη Καραγκούνη στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου

Date:

Σχετικά άρθρα

Στη Σαουδική Αραβία ταξίδεψαν τα εκλεκτά αλιεύματα της Αιτωλοακαρνανίας

Στην έκθεση Saudi Horeca ταξίδεψαν τα αλιεύματα της Δυτικής...

Αύξηση υδροηλεκτρικής παραγωγής στις Λίμνες των ΥΗ.Σ. Κρεμαστών, Καστρακίου και Στράτου

Αύξηση υδροηλεκτρικής παραγωγής και ενεργοποίηση αστυνομικής διάταξης για τους...
Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μεσολογγίου, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κώστας Καραγκούνης. Συναντήθηκε και συνομίλησε τόσο με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Μεσολογγίου κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο όσο και με το προσωπικό και η ατζέντα αφορούσε πολλά και σημαντικά προβλήματα και ανάγκες αυτής της υγειονομικής μονάδας.

Συγκεκριμένα συζητήθηκε η κάλυψη της θέσης του οδοντιάτρου με έναν επικουρικό ιατρό καθότι στο Κ.Υ. υπάρχει ένα σύγχρονο από θέμα εξοπλισμού καθώς και από θέμα εγκαταστάσεων οδοντιατρικό ιατρείο και μένει αδρανές λόγω έλλειψης της συγκεκριμένης ειδικότητας. Επίσης ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον βουλευτή ότι άλλο ένα φλέγον ζήτημα του Κ.Υ. είναι η επέκταση αυτού σε παραπλήσιο όροφο του ίδιου κτιρίου της Μονάδας, ώστε να αντιμετωπισθεί η στενότητα χώρου και να δημιουργηθεί Μικροβιολογικό Εργαστήριο και χώρος Επειγόντων περιστατικών καθώς και η ανανέωση του ιατροτεχνικού εξοπλισμού του Κ.Υ. που είναι αρκετά παλαιός και χρήζει άμεσης αντικατάστασης. Τέθηκε το ζήτημα της προμήθειας απινιδωτή αλλά και συστήμστος ασφαλείας.
Τέλος ο Διευθυντής του Κ.Υ. πρότεινε στον βουλευτή το θέμα της δημιουργίας θέσεων Αγροτικών ιατρών για την εκπλήρωση Υπηρεσίας Υπαίθρου καθώς επίσης και την ενίσχυση σε διοικητικό προσωπικό και σε προσωπικό καθαριότητας.
 Ο κ. Καραγκούνης με την σειρά του μετέφερε τα ανωτέρω προβλήματα του Κ.Υ. Μεσολογγίου τηλεφωνικά στον κ. Καρβέλη με την παράκληση της άμεσης υλοποίησης της κάλυψης της θέσης οδοντιάτρου με επικουρικό ιατρό για την ομαλή λειτουργία του Κ.Υ.
Από την πλευρά του ο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ δεσμεύτηκε και διαβεβαίωσε τον βουλευτή τον ότι θα κινηθούν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προκήρυξη της θέσης του οδοντιάτρου  και θα συζητήσουν για το θέμα της ανανέωσης του ιατροτεχνικού εξοπλισμού του Κ.Υ.
Ήδη έχει εγκριθεί η πίστωση για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού για το οφθαλμολογικό τμήμα. Και βέβαια θα υπάρξει σχετική επικοινωνία με τον κύριο Παπαδόπουλο για τα λοιπά ζητήματα και προβλήματα του Κέντρου Υγείας.
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα