Το Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Αιτωλ/νίας για την Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Αθήνα

126
«Το Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Ν. Αιτωλ/νίας στέλνει συναδελφικό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους συνταξιούχους του νομού αλλά και της χώρας μας που κάτω από αντίξοες καιρικές και υγειονομικές συνθήκες έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν στην πανελλαδική Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση της Αθήνας.
Η αγωνιστική αυτή κινητοποίηση απέδειξε για μια ακόμη φορά αυτό που οι συνταξιούχοι έχουν σύνθημά τους «Είμαστε απόμαχοι της δουλειάς όχι της ζωής και του αγώνα και διεκδικούμε ό,τι άδικα μας έχετε αφαιρέσει». Το χαρακτηριστικό αυτής της συγκέντρωσης ήταν ένα ατελείωτο ποτάμι από ομπρέλες αποφασισμένων ανδρών και γυναικών της τρίτης ηλικίας παντός καιρού, που έφθασε από κάθε γωνιά της χώρας μας από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και πλημμύρισε για πολλές ώρες για μια ακόμη φορά το κέντρο της Αθήνας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της σημαντικής αγωνιστικής εκδήλωσης για όλες τις προσπάθειες που έγιναν για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωσή της και το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι αυτό θα ήταν πολύ καλύτερο με πολύ περισσότερο κόσμο πού ήθελε να συμμετέχει αν δεν είχαμε αντικειμενικά αυτές τις δυσκολίες.
Όλη η προσπάθεια που έγινε μέσα σε αυτές τις αντιξοότητες αναδείχνει τις δυνατότητες που έχουμε και χρειάζεται να αξιοποιήσουμε για να συνεχίσουμε τους αγώνες μας. Και στις δυσκολίες της πανδημίας και να απαντήσουμε με μεγαλύτερη ένταση της δουλειάς μας, ώστε να ανοίξουμε προοπτική για ακόμη μεγαλύτερους και αποτελεσματικούς αγώνες.
Όπως ήδη ανακοινώθηκε μετά το πέρας της αγωνιστικής μας διαδικασίας η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό δεν πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά. Η αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, του επισήμανε αυτό το αρνητικό γεγονός και ζήτησε άμεσα να πραγματοποιηθεί το ραντεβού και να δοθούν απαντήσεις στο υπόμνημα με τα αιτήματα των συνταξιούχων που αρκετό καιρό πριν του έχει γνωστοποιηθεί. Ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι αυτό θα γίνει σύντομα με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθεί χρόνος στο πολύ πυκνό πρόγραμμά του. Αναμένουμε το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό και παραμένουμε στις επάλξεις του αγώνα γιατί γνωρίζουμε πως ό,τι μέχρι σήμερα αποτρέψαμε και κερδίσαμε είναι αποτέλεσμα του αγώνα μας. Το Σωματείο θα σας ενημερώνει όπως κάθε φορά για οποιαδήποτε εξέλιξη».