Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκηση & ΠολιτικήΥποψήφιος Βουλευτής με την Ελληνική Λύση ο Κώστας Γαλανόπουλος

Υποψήφιος Βουλευτής με την Ελληνική Λύση ο Κώστας Γαλανόπουλος

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Την υποψηφιότητά του με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, ανακοίνωσε ο Ιατρός κ. Κώστας Γαλανόπουλος:

Είναι πλέον αποδεκτό από όλους, ότι ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας έχει εγκαταλειφθεί από όλες τις μέχρι σήμερα Κυβερνήσεις και αυτό πιστοποιείται όχι μόνο από το λαό της που βιώνει καθημερινά αυτή την εγκατάλειψη, αλλά και από τις αρμόδιες αρχές.

Στην παρελθούσα διαδρομή μου ως ενεργός πολίτης και ως ιατρός με ήθος και προσφορά έκανα πολλές παρεμβάσεις για να αλλάξει η εικόνα της Αιτ/νίας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο δεν έγινε ούτε καν υποδομές για επενδύσεις ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να παραμείνουν τα παιδιά μας στον τόπο τους.

Από τις εξαγγελίες και τα προγράμματα των κομμάτων που κατέρχονται στις επερχόμενες εκλογές δεν προκύπτει καμία προοπτική βελτίωσης της υπάρχουσας κατάστασης στο νομό μας . Το μοναδικό κόμμα που υπόσχεται και εξαγγέλλει διαφορετική πολιτική με προοπτική να δώσει ζωή και ανάπτυξη στην περιφέρεια πανελλαδικά , είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι που βρίσκεται ο τόπος , είμαι λοιπόν αποφασισμένος να δώσω τον καλό αγώνα για την αλλαγή, την ανάταση και την εξέλιξη της πατρίδας μου, συστρατευόμενος με το Πατριωτικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με πρόεδρο τον Κυριάκο Βελόπουλο, ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. Δέσμευσή μου, να διεκδικήσω όσα η Αιτωλοακαρνανία και τα παιδιά μας αξίζουν!

spot_img

Πρόσφατα άρθρα