Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΞηρομέρουΞηρόμερο: Προληπτική δράση υγείας

Ξηρόμερο: Προληπτική δράση υγείας

Date:

Σχετικά άρθρα

Θερμή υποδοχή του Δημήτρη Τραπεζιώτη στο Καινούργιο

Δημήτρης Τραπεζιώτης: «Δυναμικά μεταφέρουμε το μήνυμα της αλλαγής σε...

4η εκδήλωση επιχειρηματικής ενημέρωσης της καμπάνιας Western Greece Seafood

« Πρόσκληση συμμετοχής, συντονισμού και προετοιμασίαςτοπικών επιχειρήσεων, μεταποιητών...

Συνάντηση Κώστα Πιστιόλα με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μια εποικοδομητική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε σήμερα, Τρίτη...

Επαφές Παπαναστασίου με παραγωγικούς φορείς

Συνεχίζει τις επαφές με παραγωγικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες...

Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, πραγματοποίησαν με εξαιρετική επιτυχία την Πέμπτη 4 Μαΐου, προληπτική δράση για τον έλεγχο της νεφρικής λειτουργίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Τα σύγχρονα νοσήματα, οι χρόνιες ασθένειες, οι συννοσηρότητες στην κοινότητα αυξάνονται συνεχώς. Επομένως η πρόληψη, η προαγωγή υγείας και η εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα υγείας αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Δήμος μας αντιλαμβάνοντας αυτή την αναγκαιότητα, συνεχίζει να συνεργάζεται με επιστημονικούς φορείς, δομές υγείας, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα για αυτό το σκοπό.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Στάθη Σκληρό και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας για την συνεργασία και την προσφορά του στην πραγματοποίηση της δράσης και τους συγχαίρουμε για το έργο που επιτελούν στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Ιδιαιτέρα ευχαριστούμε τους πολίτες/δημότες μας για την προσέλευσή τους, η οποία αυτή την φορά ήταν η μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση: την προαγωγή και την προάσπιση της κοινοτικής υγείας.

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img