Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑγρινίουWakeboard στη λίμνη Στράτου

Wakeboard στη λίμνη Στράτου

Date:

Σχετικά άρθρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου στις 29 Μαρτίου

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει...

Αρχαιρεσίες Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας

Το νέο της πενταμελές προεδρείο εξέλεξε χθες, Τετάρτη 22...

Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στη Δομή Αστέγων Αγρινίου

Βρέθηκα στην πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα με θέμα «Κατανοώντας την...
Η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, διοργανώνει τo Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wakeboard όλων των κατηγοριών. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 15 Οκτωβρίου, από τις 09:00 πμ έως και τις 17:00 μμ και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου από τις 09:00 πμ έως και τις 14:00μμ στο Ελληνικό Προπονητικό Κέντρο Θαλασσίου Σκι στην Λίμνη Στράτου στο Αγρίνιο.
Το Wakeboard ένα από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα, διότι προσφέρει πλούσιο και εντυπωσιακό θέαμα! Έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 50 αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία ολόκληρης της χώρας, όπως αναφέρει στη «Σ» η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι & Wakeboard Χριστιάνα Μάμαλη, η οποία συμπλήρωσε: «οι αθλητές που συμμετέχουν είναι από την ηπειρωτική και την νησιωτική χώρα, οι οποίοι έχουν έρθει εδώ και πολλές ημέρες στο Αγρίνιο μαζί με τα επιτελεία τους για τις προπονήσεις τους. Οι δύο τελευταίες ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος είναι οι επίσημες προπονήσεις και γι’ αυτό πρέπει να έχει νωρίτερα χρόνο μπροστά του ο κάθε αθλητής για να κάνει την προπόνησή του, επομένως οι μέρες που βρίσκονται στο  Αγρίνιο είναι πολλές».
Συμμετέχουν αθλητές από κάθε ηλικία, ενώ πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις των αθλητών που θα συμμετέχουν το πρωτάθλημα, ήταν στο Αγρίνιο ο όμιλος της Βάρκιζας, ο οποίος συμμετέχει και στο πρωτάθλημα, για τις προπονήσεις όλης της ομάδας του και των μαθητών του.  Ήταν πάνω από 20 αθλητές για τουλάχιστον 10 ημέρες, σύμφωνα με την κα Μάμαλη, η οποία τόνισε επίσης: «όλο το καλοκαίρι ήταν στο Αγρίνιο δύο διεθνούς φήμης προπονητές wakeboard, ένας Γάλλος και ένας Ελβετός, οι οποίοι προπονούσαν 25 άτομα ο καθένας. Το Προπονητικό Κέντρο στο Αγρίνιο κάθε χρόνο από τον Απρίλιο μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου σφύζει από ζωή και κυρίως τα Σαββατοκύριακα, όπου επισκέπτονται τους αθλητές και τα επιτελεία τους και οι οικογένειές τους».
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα