Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΒγήκε η απόφαση για τις κατασκηνώσεις των δήμων

Βγήκε η απόφαση για τις κατασκηνώσεις των δήμων

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Αναρτήθηκε η ΚΥΑ για την ανάθεση οργάνωσης και λειτουργίας κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος σε Δήμους.
Για το έτος 2024 η οργάνωση και η λειτουργία των Κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος ανατίθεται στους παρακάτω Δήμους ως ακολούθως:
Κάθε Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση του Κρατικού Προγράμματος διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο, που συγκροτείται με απόφαση του οικείου Δημάρχου, και του οποίου η σύνθεση καθορίζεται ως εξής:

  • Ένας (1) υπάλληλος του οικείου Δήμου,
  • Ένας (1) εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας,
  • Ένα (1) μέλος που να διακρίνεται για την κοινωνική του δράση και προσφορά, οριζομένων μεταξύ αυτών του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του Οικονομικού Συμβούλου.
    Ο Πρόεδρος εκπροσωπεί το Δ.Σ. στις δημόσιες και άλλες αρχές και λαμβάνει γνώση των εγγράφων, εγκυκλίων και υπολοίπων οδηγιών των αρμοδίων Διευθύνσεων του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του τα καθήκοντά του εκτελούνται από τον Αντιπρόεδρο.

Η λειτουργία της κάθε Παιδικής Εξοχής – Κατασκήνωσης ρυθμίζεται λεπτομερώς από την υπό στοιχεία Ι. 5144/58 απόφαση όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με- ταγενέστερα και αποτελεί τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Παιδικών Εξοχών και Κατασκηνώσεων.

Δείτε όλους τους όρους λειτουργίας των κατασκηνώσεων και σε ποιους δήμους ανατέθηκε https://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20240202757

www.myota.gr

spot_img

Πρόσφατα άρθρα