Τρία νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα προστέθηκαν στο στόλο οχημάτων του Δήμου Αγρινίου

191
Τρία νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα προστέθηκαν  στο στόλο οχημάτων του Δήμου Αγρινίου προκειμένου να  αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Καθαριότητας.
Τα τρία οχήματα, κόστους  584.040,00€, διαθέτουν  συμπιεστή απορριμμάτων (τύπου πρέσας)  με σύστημα ανύψωσης κάδωννέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6, φιλικά προς το περιβάλλον, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων και συνολικού μικτού φορτίου 19 τόνων με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.
Παρόντες στην παραλαβή ο  Δήμαρχος Αγρινίου  και ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας.
Η νέα προσθήκη, όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου, αναμένεται να συμβάλλεικαθοριστικά στις αυξημένες ανάγκες του Δήμου Αγρινίου:«Εκσυγχρονίζουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες καθαριότητας και ενισχύουμε την αποτελεσματικότητα των υποδομών μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επιτύχει μια σημαντική αναβάθμιση με την απόκτηση σύγχρονων και αποδοτικών μέσων. Και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τους εργαζόμενους στην καθαριότητα οι οποίοι, την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας, προσφέρουν στην προστασία της δημόσιας υγείας».