Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑυτοδιοίκηση & ΠολιτικήΤομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ!»

Date:

Σχετικά άρθρα

4η εκδήλωση επιχειρηματικής ενημέρωσης της καμπάνιας Western Greece Seafood

« Πρόσκληση συμμετοχής, συντονισμού και προετοιμασίαςτοπικών επιχειρήσεων, μεταποιητών...

Συνάντηση Κώστα Πιστιόλα με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μια εποικοδομητική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε σήμερα, Τρίτη...

Επαφές Παπαναστασίου με παραγωγικούς φορείς

Συνεχίζει τις επαφές με παραγωγικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες...

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, χαιρετίζει όσους και όσες πήραν μέρος στην μαζική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στο Αγρίνιο.

Χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς και φίλους του Κόμματος που με το ψηφοδέλτιο στο χέρι δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη, μέχρι την τελευταία στιγμή, για όσο γίνεται πιο δυνατό ΚΚΕ, στις 21 Μάη, στο νομό.

Καλούμε το λαό του νόμου να κάνει πράξει στην κάλπη και στη ζωή του συνολικά, το σύνθημα “Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ!”. Για να είναι αδύναμη η όποια επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση και δυνατός ο λαός για να την αντιμετωπίσει.

 Υ.Γ.: Όσο και αν φρόντισαν η Δημοτική και Περιφερειακή αρχή της ΝΔ, να σαμποτάρουν την εδώ και ένα μήνα προγραμματισμένη συγκέντρωση του Κόμματος, με τον ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο, βάζοντας μουσική εκδήλωση λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία, δεν τα κατάφεραν. Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για τη βρουν αυτοί. Να σας χαίρονται!

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img