Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκηση & ΠολιτικήΤομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...

Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ: «ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ!»

Date:

Σχετικά άρθρα

Ο Χάρης Δούκας στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

της Καλλιόπης ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ Το Αγρίνιο επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη στις 9...

Στις 25 Ιουλίου το Τριχωνιώτικο αντάμωμα

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριχωνίου η “Αγία Παρασκευή”...

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, χαιρετίζει όσους και όσες πήραν μέρος στην μαζική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στο Αγρίνιο.

Χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς και φίλους του Κόμματος που με το ψηφοδέλτιο στο χέρι δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη, μέχρι την τελευταία στιγμή, για όσο γίνεται πιο δυνατό ΚΚΕ, στις 21 Μάη, στο νομό.

Καλούμε το λαό του νόμου να κάνει πράξει στην κάλπη και στη ζωή του συνολικά, το σύνθημα “Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ!”. Για να είναι αδύναμη η όποια επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση και δυνατός ο λαός για να την αντιμετωπίσει.

 Υ.Γ.: Όσο και αν φρόντισαν η Δημοτική και Περιφερειακή αρχή της ΝΔ, να σαμποτάρουν την εδώ και ένα μήνα προγραμματισμένη συγκέντρωση του Κόμματος, με τον ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο, βάζοντας μουσική εκδήλωση λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία, δεν τα κατάφεραν. Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για τη βρουν αυτοί. Να σας χαίρονται!

spot_img

Πρόσφατα άρθρα