Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΠολιτισμόςΤο «Ξε…μένουμε Σπίτι» ανεβαίνει ξανά στο Παπαστράτειο την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Το «Ξε…μένουμε Σπίτι» ανεβαίνει ξανά στο Παπαστράτειο την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Date:

Σχετικά άρθρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου στις 29 Μαρτίου

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει...

Αρχαιρεσίες Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας

Το νέο της πενταμελές προεδρείο εξέλεξε χθες, Τετάρτη 22...

Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στη Δομή Αστέγων Αγρινίου

Βρέθηκα στην πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα με θέμα «Κατανοώντας την...
Μετά την πολύ επιτυχημένη πρεμιέρα του στις 29/9/22 στο Ελληνίς,  το «Ξε…μένουμε Σπίτι» έρχεται ξανά κοντά στους φίλους που μας το ζήτησαν, αυτή τη φορά στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, στο συντριβάνι την Κυριακή 8/1/23 και ώρα 18:30.
Πρόκειται για μια σύγχρονη θεατρική κωμωδία που γράφτηκε στο ξεκίνημα της πρώτης καραντίνας και με πολύ κέφι και χιούμορ περνάνε επί σκηνής, όλα αυτά τα ευτράπελα που ζήσαμε…
Η δομή του έργου κινείται στα όρια της μαύρης κωμωδίας, της αρχαίας τραγωδίας και της σύγχρονης οικογενειακής σάτιρας. Η πλοκή του έργου και οι διάλογοι είναι ευρηματικοί οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη και τελικά βγάζουν άφθονο και αβίαστο γέλιο. Οι θεατές μπαίνουν πολλές φορές στις θέσεις των ηθοποιών και γίνονται συμπρωταγωνιστές, αφού το έργο γράφτηκε για τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας.
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί με τη σειρά εμφάνισης: Αριστοτέλης Χατζηδέλιος, Γεωργία Τριανταφύλλου, Ανδρέας Μουντούρης, Κατερίνα Κουτσικάκη, Δώρα Μανίκα, Γρηγόρης Χατζηδέλιος και Θανάσης Παπασπύρου. Φιλική συμμετοχή ο Παναγιώτης Σιάτρας.
Κείμενα-σκηνοθεσία: Λάζαρος Τσόλκας. Σκηνικά-κοστούμια: Ομάδα ΑΝ.ΘΕ.Α.
Οι επόμενες παραστάσεις θα δοθούν την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 εκτός Αγρινίου, γι αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν έγκαιρα κράτηση θέσεων, καθώς θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
Για τις κρατήσεις κάντε κλικ εδώ: www.opentheater.gr

spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα