ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ – Κι ενω απουσιάζουν ουσιαστικά θέματα (Σκουπίδια Λευκάδας, Αιολικά Πάρκα) έρχεται η εισήγηση για αγορά ΤΖΙΠ 1800 κυβικών, για τις μετακινήσεις του Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη!!

428

              Με 8 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας… απουσιάζουν όμως τα ουσιαστικά και επίκαιρα θέματα που αφορούν το τόπο μας, όπως η μεταφορά των απορριμμάτων της Λευκάδας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου (μάλιστα ο δήμαρχος Λευκάδας με έκτακτη συνέντευξη τύπου ενημέρωσε για την μεταφορά των απορριμμάτων στο Δήμο μας) και η πρόσφατα έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για 14 νέες Άδειες για αιολικούς σταθμούς στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας.
       Αντίθετα έρχεται για έγκριση εισήγηση για αγορά πανάκριβου ΤΖΙΠ 1800 κυβικών, για τις μετακινήσεις του Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη!! Εκτίμηση μας είναι ότι η αγορά για το πολυτελή ολοκαίνουργου ΤΖΙΠ (θα σκορπίσουν τα λιγοστά χρήματα του Δήμου σε πανάκριβες πολυτέλειες), αποτελει πρόκληση και εμπαιγμό απέναντι στο φτωχό και άνεργο συνδημότη μας και σε κάθε έντιμο κάτοικο της περιοχής που πασχίζει να θρέψει την οικογένεια του. Προκαλείτε το ∆ηµόσιο αίσθηµα κύριε Αποστολάκη µε τέτοιες απαιτήσεις, αυτοκίνητα διαθέτει ο ∆ήµος, εάν θέλετε µπορείτε να τα χρησιμοποιείται…
ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10).
          Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 25 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέματα ημερήσιας διάταξης:……..