ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΓΕΑ

856

Όταν οι στιγμές κάνουν τη διαφορά ο χρόνος μάλλον αδιάφορος είναι !!!

Με τα λόγια αυτά από τον Έφορο του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) Δημοσθένη Καπώνη ολοκληρώθηκε η λαμπρή τελετή λήξης όλων των τμημάτων του Ομίλου για τη χορευτική περίοδο 2016-2017.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου στο Αγρίνιο, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στις 8:30 το βράδυ και σαν κύριο χαρακτηριστικό είχε τον μεγάλο ενθουσιασμό άλλα και την άψογη χορευτική και σκηνική παρουσία όλων των συμμετεχόντων χορευτριών και χορευτών.

 

Επιπλέον, η συμμετοχή των παραδοσιακών ορχηστρών ΕΠΤΑΣΗΜΟ καθώς και ανάλογης από την Τζια με τον γνωστό τσαμπουνιέρη Γιάννη Σέρβο, έδιναν σε κάθε περίπτωση το στίγμα για κάθε περιοχή της χώρας μας που οι χορεύτριες και οι χορευτές παρουσίαζαν.

 

Κύθηρα, Ήπειρος, Βοβούσα του Α. Ζαγορίου, Ικαρία, Σέρρες, Σάμος, Χίος και Λήμνος, Μακεδονία, Β. Εύβοια, Δ. Θράκη, Β. Θράκη και οι Κυκλάδες, ήταν οι περιοχές-σταθμοί της πατρίδας μας όπου τραγουδήθηκαν και χορευτήκαν στην πιο γνήσια και αυθεντική τους μορφή από όλους τους συντελεστές της παράστασης!

 

Την εκδήλωση άνοιξε ο χοροδιδάσκαλος του Ομίλου κος Γιώργος Τσελίκας αναφερόμενος στο πρόγραμμα και στους συντελεστές της, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Έφορος του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) κος Δημοσθένης Καπώνης.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κος Καπώνης αφού ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους για τη διαχρονική υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου, αναφέρθηκε στη χορευτική περίοδο 2016-2017, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά τα ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα του Ομίλου, τα οποία και αποτελούν πρόσθεση στον πολιτισμό άλλα και στον τόπο μας γενικότερα.

 

Στην συνέχεια όλα τα επιμέρους τμήματα του Ομίλου ξεκίνησαν την εκτέλεση των χορευτικών δρώμενων της εκδήλωσης, με ένα σεμνό και παράλληλα αυθεντικό τρόπο προκαλώντας τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα όλων.

 

Η αξιόλογη και αξιέπαινη εκδήλωση έκλεισε με πανηγυρικό τρόπο με την παρουσίαση όλων των συντελεστών της, από τον χοροδιδάσκαλο κο Γ. Τσελίκα και τον Έφορο του Λαογραφικού Ομίλου κ. Δ. Καπώνη.

 

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρακολούθησε το πολυπληθές κοινό της πόλης και μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κος Β. Φωτάκης, η Αντιδήμαρχος κα Μ. Παπαγεωργίου, μέλη του ΔΣ της ΓΕΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Χ. Θετάκη, τα μέλη της επιτροπής του Ομίλου κα Μ. Κοντούλη και κα Α. Κουτσούκη, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων τη πόλης και της περιοχής.

 

Η Εφορία του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ, για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της και ιδιαίτερα τις χορεύτριες και χορευτές του, καθώς και τους χοροδιδασκάλους του κο Γιώργο Τσελίκα, ο οποίος είχε και τη γενική επιμέλεια της εκδήλωσης και την κα Ασπασία Κρικώνη.

 

Επίσης, ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Δημοτική αρχή Αγρινίου, το Ίδρυμα Παπαστράτου, το προσωπικό της ΓΕΑ, τον χορηγό επικοινωνίας ΑΧΕΛΩΟΣ TV, τους επίσημους χορηγούς όπως αναφέρονται στα έντυπα της εκδήλωσης, καθώς επίσης και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής επικοινωνίας του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.

 

Τέλος, συγχαίρει και ευχαριστεί πολύ όλους τους φορείς και συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον πολιτισμό, τόσο για την πολύτιμη συνεργασία τους διαχρονικά, όσο και για το δικό τους έργο που παράγουν.