Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑγρινίουΤελέσθηκε το μνημόσυνο για τον Μήτσο Βλάχο στην Κυψέλη

Τελέσθηκε το μνημόσυνο για τον Μήτσο Βλάχο στην Κυψέλη

Date:

Σχετικά άρθρα

Το Μεσολόγγι για άλλη μια χρονιά τιμά το νησί Κάλαμος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτοςτο Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου» και ο Ναυτικός Όμιλος...

1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους διοργανωτές...

Η πρόταση του «ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για τον Προσκυνηματικό  και Εναλλακτικό τουρισμό

Ο «ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»   στο Συνέδριο για τον Προσκυνηματικό  και...

Παρουσία της οικογένειας και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε, στην πλατεία Κυψέλης, το επίσημο μνημόσυνο για τον αγωνιστή της αγροτιάς  Μήτσο Βλάχο.

 Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης  αναφέρθηκε στη σημασία της ημέρας τονίζοντας ότι η θυσία του Μήτσου Βλάχου ενέπνευσε κι εμπνέει ακόμη το αγροτικό κίνημα και την κοινωνία για νέες  διεκδικήσεις. 

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο της οικογένειας Βλάχου, τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον  πρόεδρο της Κοινότητας Κυψέλης  κ. Ευστρ. Ηλιάδη, τον πρ. της Λεπενούς Κ. Σταμάτη, τον πρ. της ΤΚ Οχθίων Χρ. Αδάμο, τους πρώην Δημάρχους Δ. Τραπεζιώτη, Δ. Μουρτζιάπη και Γρ. Τζαμαλη, τον εκπρ. Αστ. Διεύθυνσης  Κοσμά Παπαγρίβα, τον Αντ. της Ένωσης Αγρινίου Ι. Καλλίμορφο, τον πρ. της Πολ. Στέγης Λεπενούς «Παναγία Βλαχέρνα»,  τον πρ. του Συλλόγου Λεπενούς «Ο Κατσαντώνης» Γ.Κατσιο, τον πρ. της Ένωσης Αποστράτωνς Π.Τσάντζαλο . 

 Παρόντες  οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Μ. Παπαγεωργίου,  Θ. Γρίβας, Μ. Σκορδόπουλος,  Κ. Ζώης, Χρήστος Ζαρκαβέλης και  πρόεδροι κοινοτήτων.

 Την εκδήλωση συνδιοργανώσαν η οικογένεια Βλάχου,  η  Κοινότητα Λεπενούς, η  Κοινότητα Κυψέλης, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λεπενούς «Ένωση», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λεπενούς «Ελπίδα», ο Αγροτικός Σύλλογος Λεπενούς.

Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα