Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑγρινίουΤελέσθηκε το μνημόσυνο για τον Μήτσο Βλάχο στην Κυψέλη

Τελέσθηκε το μνημόσυνο για τον Μήτσο Βλάχο στην Κυψέλη

Date:

Σχετικά άρθρα

4η εκδήλωση επιχειρηματικής ενημέρωσης της καμπάνιας Western Greece Seafood

« Πρόσκληση συμμετοχής, συντονισμού και προετοιμασίαςτοπικών επιχειρήσεων, μεταποιητών...

Συνάντηση Κώστα Πιστιόλα με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μια εποικοδομητική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε σήμερα, Τρίτη...

Επαφές Παπαναστασίου με παραγωγικούς φορείς

Συνεχίζει τις επαφές με παραγωγικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες...

Παρουσία της οικογένειας και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε, στην πλατεία Κυψέλης, το επίσημο μνημόσυνο για τον αγωνιστή της αγροτιάς  Μήτσο Βλάχο.

 Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης  αναφέρθηκε στη σημασία της ημέρας τονίζοντας ότι η θυσία του Μήτσου Βλάχου ενέπνευσε κι εμπνέει ακόμη το αγροτικό κίνημα και την κοινωνία για νέες  διεκδικήσεις. 

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο της οικογένειας Βλάχου, τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον  πρόεδρο της Κοινότητας Κυψέλης  κ. Ευστρ. Ηλιάδη, τον πρ. της Λεπενούς Κ. Σταμάτη, τον πρ. της ΤΚ Οχθίων Χρ. Αδάμο, τους πρώην Δημάρχους Δ. Τραπεζιώτη, Δ. Μουρτζιάπη και Γρ. Τζαμαλη, τον εκπρ. Αστ. Διεύθυνσης  Κοσμά Παπαγρίβα, τον Αντ. της Ένωσης Αγρινίου Ι. Καλλίμορφο, τον πρ. της Πολ. Στέγης Λεπενούς «Παναγία Βλαχέρνα»,  τον πρ. του Συλλόγου Λεπενούς «Ο Κατσαντώνης» Γ.Κατσιο, τον πρ. της Ένωσης Αποστράτωνς Π.Τσάντζαλο . 

 Παρόντες  οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Μ. Παπαγεωργίου,  Θ. Γρίβας, Μ. Σκορδόπουλος,  Κ. Ζώης, Χρήστος Ζαρκαβέλης και  πρόεδροι κοινοτήτων.

 Την εκδήλωση συνδιοργανώσαν η οικογένεια Βλάχου,  η  Κοινότητα Λεπενούς, η  Κοινότητα Κυψέλης, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λεπενούς «Ένωση», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λεπενούς «Ελπίδα», ο Αγροτικός Σύλλογος Λεπενούς.

Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img