Σύσκεψη για τον ημιμαραθώνιο «ΜΙΧΑΛΗΣ   ΚΟΥΣΗΣ»

556
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες  για τη διοργάνωση του 12ου Ημιμαραθώνιου «ΜΙΧΑΛΗΣ   ΚΟΥΣΗΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή  13 Οκτωβρίου.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου υπό τον Αντιδήμαρχο Παιδείας – Αθλητισμού  Χρήστο Ζαρκαβέλη συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες  της διοργάνωσης: «Καλούμε όλους τους Αγρινιώτες να πάρουν μέρος στην μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης. Φέτος προσκαλέσαμε  τις παραλίμνιες κοινότητες να συμμετάσχουν με την παρουσίαση πολιτιστικών δρώμενων. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος οι συνδημότες μας θα αγκαλιάσουν την εκδήλωση».
Παρόντες στη σύσκεψη οι Αντιδήμαρχοι Κ.Καλαντζής και Μ.Σκορδόπουλος, εκπρόσωποι των συνδιοργανωτώνδηλ.  Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80, Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και ΟρειβατικόΣύλλογο   Αγρινίου και της Τροχαίας Αγρινίου.
Εγγραφές για συμμετοχή στον αγώνα θα γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αγρινίουhttp://www.cityofagrinio.gr,στο σύνδεσμο του Αγώνα.