Συνέντευξη του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα στη “National Herald” της Νέας Υόρκης.

979

 Την επίσκεψη του δημοσιογράφου από τη Βοστώνη Andy Dabilis συνεργάτη της National Heraldτης Νέας Υόρκης, δέχτηκε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας στο γραφείο του την Δευτέρα 7 Αυγούστου.

Ο Andy Dabilis έχει διατελέσει ανταποκριτής μέσων όπως Greek Reporter”, “New Europe”, “Southeast European Timesκαι άλλων, δίνοντας κυρίως έμφαση στην κάλυψη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Ο δήμαρχος παραχώρησε συνέντευξη της οποίας το περιεχόμενο ήταν σχετικό με την επίδραση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα σε ένα μικρό και ορεινό δήμο όπως αυτός του Θέρμου και την πολιτική του δήμου σχετικά με την αντιμετώπισή της, όπως και τον περιορισμό των επιδράσεων που έχει αυτή στις δραστηριότητες και το αναπτυξιακό κομμάτι στην περιοχή.

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στα πλαίσια της αντίληψης εξωστρέφειας που διέπει τις δραστηριότητες και γενικότερα την πολιτική της Δημοτικής Αρχής, αλλά και της συνεχούς προσπάθειας προώθησης και ενημέρωσης από την πλευρά του δήμου για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης και της περιοχής, με στόχο την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Με δεδομένη την ύπαρξη σημαντικού αριθμού μεταναστών, τόσο από τη χώρα μας όσο και από την ευρύτερη περιοχή του Θέρμου στις ΗΠΑ, η εν λόγω συνέντευξη αποκτά την ανάλογη σημασία.