ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ «ΟΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»

880

Επιστολή προς το Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου για Τοποθέτηση πινακίδων στην Νέα Οδό – Ιόνια Οδό με προορισμό την Ιερά Μονή Αγίου Συμεών Μεσολογγίου.

 

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με την παρούσα μας επιστολή σας γνωρίζουμε ότι, η Νέα Οδός – Ιόνια Οδός εντός του έτους 2017 ολοκληρώνεται και παραδίδεται προς χρήση του επιβατικού κοινού. Επίσης γνωρίζεται ότι εννέα χιλιόμετρα από το Μεσολόγγι υπάρχει το Ιστορικό Μοναστήρι του Αη Συμιού. Στο Μοναστήρι κάθε Κυριακή τελείται Θεία Λειτουργία καθώς και κάθε μεγάλη γιορτή όπως, το πανηγύρι του Αη Συμιού, αλλά και άλλες ημέρες του χρόνου που τελούνται μυστήρια βαπτίσεων και άλλων μυστηρίων με προσέλευση πλήθος προσκυνητών.

Από την παλαιά Εθνική Οδό και στη διασταύρωση του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος υπήρχε και υπάρχει πινακίδα που κατευθύνει τους προσκυνητές προς το Μοναστήρι. Στη Νέα Οδό – Ιόνια Οδό και στις εισόδους και εξόδους προς το Μεσολόγγι δυστυχώς δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα πινακίδες που να οδηγούν τον κάθε προσκυνητή στην Ιερά Μονή του Αγίου Συμεών.

Σας παρακαλούμε και μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας να μεριμνήσετε έτσι ώστε να τοποθετηθούν οι απαραίτητες πινακίδες που θα οδηγούν τον κάθε προσκυνητή στο Ιστορικό Μοναστήρι του Αη Συμιού.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΣΙΑΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ