Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Date:

Σχετικά άρθρα

Θερμή υποδοχή του Δημήτρη Τραπεζιώτη στο Καινούργιο

Δημήτρης Τραπεζιώτης: «Δυναμικά μεταφέρουμε το μήνυμα της αλλαγής σε...

4η εκδήλωση επιχειρηματικής ενημέρωσης της καμπάνιας Western Greece Seafood

« Πρόσκληση συμμετοχής, συντονισμού και προετοιμασίαςτοπικών επιχειρήσεων, μεταποιητών...

Συνάντηση Κώστα Πιστιόλα με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μια εποικοδομητική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε σήμερα, Τρίτη...

Επαφές Παπαναστασίου με παραγωγικούς φορείς

Συνεχίζει τις επαφές με παραγωγικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες...

Το πόρισμα της επιστημονικής ομάδας εργασίας με τίτλο: «Πρωτοβάθμιος Έλεγχος των σχολικών μονάδων του Δήμου Ξηρομέρου από άποψη πυροπροστασίας, επικινδυνότητας εξοπλισμού και εγκαταστάσεων και αντισεισμικής θωράκισης των κτιρίων» παρέδωσε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Λίνος Μπλέτσας στο Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη την Τετάρτη 24/05/2023.

Ο κ. Μπλέτσας ανέλυσε τα δεδομένα του πορίσματος και εστίασε στα θέματα, που χρήζουν περαιτέρω τεχνικής εμβάθυνσης. Ο δήμαρχος κ. Τριανταφυλλάκης ευχαρίστησε το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για την άψογη συνεργασία και την αρωγή του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ στο ευαίσθητο θέμα του ελέγχου στις σχολικές μονάδες του Δήμου, ενώ παράλληλα ανέπτυξε το φάσμα των τεχνικών θεμάτων στα οποία οι δύο φορείς μπορούν να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους στο άμεσο μέλλον, όπως για παράδειγμα τα επερχόμενα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια.

Το αντίστοιχο πόρισμα για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Θέρμου, παραδόθηκε την Πέμπτη 25/05/2023 στο Δήμαρχο κ. Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και άλλα τεχνικά θέματα, που αφορούν το Δήμο Θέρμου.  Υποδομές, Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια και η αναπτυξιακή διάσταση της Λίμνης Τριχωνίδας τέθηκαν επί τάπητος με την υπόμνηση, ότι η συνεργασία των δύο φορέων θα συνεχιστεί και θα ενταθεί έτι περαιτέρω.

Στις ανωτέρω συναντήσεις συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Δ. Κανάτας, ο Γ.Γ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, καθώς και μηχανικοί των δήμων και μέλη των ομάδων εργασίας.

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img