Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταράκα με θέμα τη στελέχωση του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Ναυπάκτου

689

Την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017, με πρωτοβουλία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας ορίστηκε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταράκα.

Το αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν η στελέχωση του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Ναυπάκτου.

Στη συνάντηση, εκτός του ΕΚΝΔ συμμετείχαν, εκπρόσωπος του Δήμου Ναυπακτίας, εκπρόσωπος της ΟΕΒΕΣΝ και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών, ενώ πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Το ΕΚΝΔ έθεσε υπ’ όψιν της κας Αντιπεριφερειάρχη όλες τις διαστάσεις των προβλημάτων που δημιουργούνται από την υποστελέχωση του προσωπικού του τμήματος μεταφορών και επικοινωνιών στη Ναύπακτο, καθώς αυτό συγκεντρώνει πληθώρα αρμοδιοτήτων με μεγάλη προσέλευση πολιτών.

Το ΕΚΝΔ διατύπωσε στην κα Αντιπεριφερειάρχη τα εξής βασικά αιτήματα:

• Την άμεση στελέχωση της υπηρεσίας, έπειτα από την συνταξιοδότηση τριών υπαλλήλων μέσα στην τελευταία τριετία.

• Την αποτροπή μελλοντικής μεταφοράς της υπηρεσίας στο Μεσολόγγι.

Η κα Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι θα δει θετικά τα αιτήματα για τη στελέχωση και ότι δεν είναι στις προθέσεις της το κλείσιμο της υπηρεσίας στη Ναύπακτο.

Επίσης, δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφτεί άμεσα το Εργατικό Κέντρο, ώστε να καταγράψει τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και ευρύτερα την τοπική κοινωνία.

 

Από το ΕΚΝΔ