Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκηση & ΠολιτικήΣυνάντηση Κώστα Καρπέτα με τους υποψηφίους της Αχαΐας

Συνάντηση Κώστα Καρπέτα με τους υποψηφίους της Αχαΐας

Date:

Σχετικά άρθρα

Ο Χάρης Δούκας στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

της Καλλιόπης ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ Το Αγρίνιο επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη στις 9...

Στις 25 Ιουλίου το Τριχωνιώτικο αντάμωμα

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριχωνίου η “Αγία Παρασκευή”...

Μήνυμα νίκης και αλλαγής σελίδας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στάλθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης που είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, με τους υποψηφίους του συνδυασμού «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, στο θεατράκι της Μαρίνας στην Πάτρα.

Ο κ. Καρπέτας, στη σύντομη τοποθέτησή του, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους της παράταξης, ανέλυσε τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου. Παράλληλα, παρουσίασε το όραμα και το σχέδιο της παράταξης ώστε, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο τις ευκαιρίες που έρχονται και να κατακτήσει το δικό της διακριτό ρόλο, τη δική της ταυτότητα, υπογραμμίζοντας ότι: «Οι κάτοικοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δεν συμβιβάζονται με την απραξία και τις χαμένες ευκαιρίες της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής Φαρμάκη».

Ακολούθησε συζήτηση με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», όπου σε κλίμα ενότητας και ενθουσιασμού, αντηλλάγησαν απόψεις με στόχο τη μετάβαση σε μια νέα εποχή για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα