Συνάντηση εργασίας είχε ο  Αντιδήμαρχος Σπύρος Φλώρος με τα μέλη του προεδρείου της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης

386
Συνάντηση εργασίας με τα μέλη του προεδρείου της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Αγρινίου είχε ο  Αντιδήμαρχος Σπύρος Φλώρος.
Στην συνάντηση, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, συμμετείχαν οΚώσταςΝαστούλης, Μιχάλης Ζήσης, ΚώσταςΣαράκης και ΣπύροςΠλακιάς.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η εξέταση μιας σειράς θεμάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες όπως ο έλεγχος για τη σωστή τήρηση του κανονισμού χρήσης των κοινόχρηστων χώρων (είσπραξη παλαιών οφειλών με διακανονισμό και ευνοϊκές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του νόμου καθώς και έκδοση αδειών).
Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Σπ. Φλώροςεκτίμησε ότι η συνάντηση έθεσε  σε νέα πλαίσια τη σχέση του Δήμου Αγρινίου με τους επαγγελματίες της πόλης: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της Ένωσης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα  στην πρόσκληση. Είχαμε μια εποικοδομητική και σίγουρα χρήσιμη συζήτηση. Και από τις δύο πλευρές τέθηκαν οι στόχοι που ταυτόχρονα αποτελούν στοίχημα για εμάς. Κατ’ αρχάς, ηχωροταξική βελτίωση και αισθητική αναβάθμιση των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής που βρίσκονται στους πεζόδρομους και τις πλατείες της πόλης.Και το δεύτερο στοίχημα αφορά στο σχεδιασμό κοινών δράσεων με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών στην πόλη ιδιαίτερα τις περιόδους των εορτών, σε επετείους ιστορικών γεγονότων και αναβίωσης εθίμων.Κάναμε μια καλή αρχή και θέλω να διαβεβαιώσω τους επαγγελματίες της εστίασης ότι παρόμοιες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα».