Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤοπικά Συμβάσεις 700.000 ευρώ για τον δημοτικό φωτισμό

 Συμβάσεις 700.000 ευρώ για τον δημοτικό φωτισμό

Date:

Σχετικά άρθρα

Το Μεσολόγγι για άλλη μια χρονιά τιμά το νησί Κάλαμος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτοςτο Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου» και ο Ναυτικός Όμιλος...

1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους διοργανωτές...

Η πρόταση του «ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για τον Προσκυνηματικό  και Εναλλακτικό τουρισμό

Ο «ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»   στο Συνέδριο για τον Προσκυνηματικό  και...

Στην υπογραφή δύο συμβάσεων για την αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου δημοτικού φωτισμού προχώρησε ο Δήμαρχος Αγρινίου. Συγκεκριμένα τα έργα  είναι : “Αρση  επικινδυνότητας & αντικατάσταση εναέριων δικτύων (Β’ ΦΑΣΗ),  (Λεπενού, Παναιτώλιο κ.λ.π.)»,   προϋπολογισμού 349.999,99 €.

Οι παρεμβάσεις αφορούν στην αντικατάσταση των παλαιών εναερίων δικτύων και Φωτιστικών Σωμάτων στους κεντρικούς δρόμους των  Κοινοτήτων Λεπενούς και Παναιτωλίου, την τοποθέτηση νέων  ιστών  φωτισμού ύψους και νέων φωτιστικων  LED υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης και φωτεινότητας καθώς και αντικατάσταση των παλαιών ιστών στην κεντρική οδό της  Παραβόλας. 

Η σύμβαση για την « Επέκταση  δικτύων Δημοτικού Φωτισμού  & αποκατάσταση  / Αναβάθμιση παλαιών & κατεστραμμένων δικτύων ιστών φωτισμού 2022”, 

προϋπολογισμού  350.000,00 €, προβλέπει  μεταξύ άλλων την αντικατάσταση των ιστών και των Φωτιστικών Σωμάτων με  φωτιστικά LED υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης, την κατασκευή νέου υπογείου Δικτύου και την τοποθέτησή νέων Φωτιστικών Σωμάτων στην οδό Αγ. Ιωάννη Ρηγανά στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, την κατασκευή νέου υπογείου δικτύου στην Τ.Κ. Νεάπολης. 

«Συνεχίζουμε την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις  απαντάμε σε  όλα τα αιτήματα των συνδημοτών μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα