Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠεριφέρειαΣτο παγκόσμιο «ραντεβού» της Fruit Logistica διακρίθηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στο παγκόσμιο «ραντεβού» της Fruit Logistica διακρίθηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Date:

Σχετικά άρθρα

Κώστας Καρπέτας: Η πολιτική Φαρμάκη ναρκοθετεί την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Ελλάδας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, εντείνοντας τις...

Στην τελική ευθεία για το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ»

Συνάντηση διοργανωτών και εκπροσώπου της «Ανεμώνης» Το Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Η ανελέητη επίθεση στα εργασιακά συνεχίζεται και εντείνεται με...
Συνεπής σε ένα ακόμα παγκόσμιο «ραντεβού» της έκθεσης Fruit Logistica που πραγματοποιήθηκε 8-10 Φεβρουαρίου 2023 στο Βερολίνο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη και την συμμετοχή των Επιμελητηρίων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.
Το περίπτερο της Περιφέρειας φιλοξένησε έξι επιχειρήσεις που είχαν  τη δυνατότητα να προβάλουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά της Ολυμπιακής Γης πραγματοποιώντας παράλληλα εποικοδομητικές συναντήσεις και επαφές με εμπορικούς επισκέπτες.
Χαρακτηριστικό της έκθεσης ήταν η παρουσίαση των νέων καινοτομιών και εξελίξεων σχετικά με την παραγωγή νωπών οπωροκηπευτικών προκειμένου οι επιχειρήσεις να προετοιμαστούν για τις ιδιαιτερότητες και τις αυξημένες ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς. Στην αποστολή συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος με τον εντεταλμένο σύμβουλο –Βοηθό Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες σε θέματα συντονισμού των παραγωγικών τάξεων και συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής στις ομάδες παραγωγών για την Π.Ε. Ηλείας, Χρήστο Μπιλίρη και στελέχη της Περιφέρειας.
Μεταξύ των δεκάδων επισκεπτών που ξεναγήθηκαν στο εντυπωσιακό περίπτερο της Περιφέρειας και πήραν πληροφορίες από τα μέλη της αποστολής ήταν και ο Yφυπουργός Οικονομικών, Απόστολο
 Από την πλευρά του ο κ. Βασιλόπουλος σχολίασε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για άλλη μια φορά έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα εξωστρέφειας και ανταγωνιστικότητας και πρόσθεσε: «Κερδίζουμε με την συμμετοχή μας σε τέτοιου μεγέθους εκθέσεις τη μάχη της ανταγωνιστικότητας. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι, ότι ο δρόμος για την αναγέννηση και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα περνάει μέσα από την καινοτομία, σε ότι αφορά την παραγωγική διαδικασία, την προώθηση και εμπορία των αγροτικών μας προϊόντων
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img