Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑγροτικάΣτο Αγρίνιο οι δυο πρώτες πωλήσεις Τούρκικων τρακτέρ

Στο Αγρίνιο οι δυο πρώτες πωλήσεις Τούρκικων τρακτέρ

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Η πόλη του Αγρινίου φιλοξενεί την πρώτη πώληση τρακτέρ της αντιπροσωπείας Basak στην Ελλάδα, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για την τοπική οικονομία.

Με μόλις δυόμιση μήνες παρουσίας στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, η αντιπροσωπεία υπό τη διεύθυνση των κυρίων Ροΐδη Ν. και Παπανίκο Π. έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γεωργών.

Η πρώτη πώληση αφορά ένα τρακτέρ Basak που αγοράστηκε από τον Λεωνίδα Μαλούση, έναν γεωργό από τον Καραϊσκάκη Αστακού Αιτωλοακαρνανίας. Η εμπιστοσύνη του κυρίου Μαλούση στα τρακτέρ Basak αποτελεί ένδειξη της ποιότητας και της αξιοπιστίας που προσφέρουν αυτά τα μηχανήματα. Επιπλέον, η αντιπροσωπεία έχει ήδη κλείσει άλλη μια πώληση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα εντός της Αιτωλοακαρνανίας.

Τα τρακτέρ της Basak ξεχωρίζουν για την οικονομική τους χρήση, προσφέροντας μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλό κόστος συντήρησης. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στους γεωργούς να απολαμβάνουν τα οφέλη της προηγμένης τεχνολογίας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το λειτουργικό τους κόστος.

agronewsbomb.gr

spot_img

Πρόσφατα άρθρα