Στο Αγρίνιο μίλησε η υποψήφια Βουλευτής του νομού Ευρυτανίας με τη Νέα Δημοκρατία κ . Θωμαΐς Οικονόμου (φωτο)

1491
Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε στο Αγρίνιο , η υποψήφια Βουλευτής του νομού Ευρυτανίας με τη Νέα Δημοκρατία κ . Θωμαΐς Οικονόμου. Η κυρία Οικονόμου μίλησε σε γνωστό κέντρο του Αγρινίου , σε πλήθος Ευρυτάνων αλλά και Αιτωλοακαρνάνων φίλων της. Την κυρία Οικονόμου προλόγισε η επίσης υποψήφια Βουλευτής (ν. Αιτωλ/νιας)  με τη Νέα Δημοκρατία κυρία Τόνια Αράχωβα . Παρόντες ο πρώην βουλευτής Ευρυτανίας κ. Δημοσθένης Τσαμάκης, πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, του Νομού Αιτωλοακαρνανίας αλλά και Ευρυτανίας, φίλοι και ψηφοφόροι της κυρίας Οικονόμου και μέλη του Δ.Σ. του Πανευρυτανικού Συλλόγου με την Πρόεδρο κα. Μυρισιώτη Καλλιόπη. Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται απόλυτα επιτυχημένη.
Η κυρία Οικονόμου τόνισε ότι είναι ένα από τα νέα πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επιλεγμένη αξιοκρατικά από το Μητρώο Στελεχών και μέλος του τομέα υγείας της Νέας Δημοκρατίας μέσα από την πολυετή επαγγελματική της πορεία ως ιατρός έχει επιτύχει την κοινωνική της προσφορά και δράση με συνέπεια εντιμότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Η ίδια πορεία,  τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει μέσα απο την πολιτική με στόχο να βοηθήσει τον αγαπημένο τόπο της την Ευρυτανία , να ορθοποδήσει , με ανιδιοτέλεια , με αλήθεια, με όραμα, με νέες ιδέες , με όρεξη για δουλειά.
Συνεχίζοντας η κα Οικονόμου τόνισε : για να προσελκύσουμε επενδύσεις , να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και να φέρουμε τους νέους πίσω στον τόπο μας , για να αξιοποιήσουμε τον τεράστιο φυσικό πλούτο μας, Γεωργικό και κτηνοτροφικό, για να αξιοποιήσουμε τις τεράστιες τουριστικές μας δυνατότητες και να γίνουμε ο πρώτος τουριστικός προορισμός , για να βελτιώσουμε το σύστημα υγείας που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Ευρυτάνα πολίτη, για να στηρίξουμε όλα τα μεγάλα έργα της περιφέρειας και των δύο δήμων που θα αναμορφώσουν το νομό μας, για να  αναβιώσουμε τη μεσαία τάξη και τον εμπορικό κόσμο που αργοπεθαίνουν εμένα Για μια Ευρυτανία πιο κοντά στην Ευρώπη για μια καλύτερη Ευρυτανία, για όλους γιατί όλοι μαζί ενωμένοι πέρα από κόμματα και ιδεολογίες μπορούμε”. Αυτά τόνισε η κυρία Τίνα Οικονόμου και ζήτησε από τους Ευρυτάνες να τους δώσουν τη δύναμη να τους εκπροσωπησει στη βουλή για μία καλύτερη και φωτεινότερη Ευρυτανία