Στο 2ο Δημοτικό και στο 2ο ΓΕΛ Μεσολογγίου η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά

539
Στον Aγιασμό που τελέστηκε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό και στο 2ο ΓΕΛ Μεσολογγίου παραβρέθηκε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά.
Η Αντιπεριφερειάρχης σε σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε, μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχές μου για τη νέα σχολική χρονιά. Στις μαθήτριες και τους μαθητές εύχομαι να δουν τον κόπο τους σε όλη τη σχολική χρονιά να ανταμείβεται με την κατάκτηση του αγαθού της Γνώσης. Εύχομαι καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και εκφράζω τη βεβαιότητα μου ότι θα  καταβάλλουν και φέτος κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σημαντικό έργο που επιτελούν. Δύναμη και υπομονή θα ήθελα να ευχηθώ και στους γονείς, μιας και από σήμερα θα εντείνεται όλο και περισσότερο ο καθημερινός αγώνας υποστήριξης και βοήθειας των παιδιών τους.  
 
Από την πλευρά μου, ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας και υπόσχομαι ότι μαζί με τους συνεργάτες μου θα σταθούμε αρωγοί και συνοδοιπόροι στις προσπάθειες των εκπαιδευτικών και των μαθητών καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Βασικός μας στόχος είναι η διαρκής και αγαστή συνεργασία με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. 
Εύχομαι από καρδιάς, καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία».