Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΣτην τελική ευθεία οι αποφάσεις ένταξης των ιδιωτικών έργων του τοπικού προγράμματος...

Στην τελική ευθεία οι αποφάσεις ένταξης των ιδιωτικών έργων του τοπικού προγράμματος CLLD-Leader

Date:

Σχετικά άρθρα

Το Μεσολόγγι για άλλη μια χρονιά τιμά το νησί Κάλαμος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτοςτο Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου» και ο Ναυτικός Όμιλος...

1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους διοργανωτές...

Η πρόταση του «ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για τον Προσκυνηματικό  και Εναλλακτικό τουρισμό

Ο «ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»   στο Συνέδριο για τον Προσκυνηματικό  και...
Ένα βήμα πριν τις αποφάσεις ένταξης 39 ιδιωτικών έργων για το τοπικό πρόγραμμα CLLD-Leader και την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων βρίσκεται η Τριχωνίδα Α.Ε.
Το γεγονός αυτό έρχεται σε συνέχεια της επιτυχούς ολοκλήρωσης της αξιολόγησης της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τα ιδιωτικά έργα, που θα χρηματοδοτηθούν από το ΠΑΑ και την έγκριση υπερδέσμευσης για την Τριχωνίδα Α.Ε. συνολικού ποσού 3.933.920 €.

Το παραπάνω ποσό διπλασιάζει σχεδόν τους αρχικούς διατιθέμενους πόρους και προέρχεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Για το λόγο αυτό έλαβαν χώρα ενημερωτικές συναντήσεις (Τεχνικές Συσκέψεις) με τους τελικούς δικαιούχους (επενδυτές) του προγράμματος. Οι συσκέψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου, στο Παράρτημα της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, καθώς αποσαφηνίστηκαν οι τελικές διαδικασίες ένταξης και υλοποίησης των έργων.
Στις συσκέψεις συμμετείχαν τα στελέχη της Τριχωνίδα Α.Ε. και οι επενδυτές των υποδράσεων στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών.
Τις συσκέψεις συντόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τριχωνίδα Α.Ε. κ. Βασίλης Φωτάκης (Αντιδήμαρχος Αγρινίου). Ο κ. Φωτάκης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία του προγράμματος, που περιλάμβανε πολύ αξιόλογες προτάσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει αύξηση των διατιθέμενων πόρων κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Προέδρου της Τριχωνίδα Α.Ε. και Δημάρχου Αγρινίου κ. Γιώργου Παπαναστασίου.
spot_img

Πρόσφατα άρθρα