Στ. Καμμένος: «Θα είμαστε στον δεύτερο γύρο και θα νικήσουμε»

496
Η ομιλία του Καμμένου στην πλατεία Δημάδη
Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Δημάδη πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταύρος Καμμένος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».
 
Στο ξεκίνημα της ομιλίας του είπε: «Το Αγρίνιο απόψε μίλησε. Και όχι απλά μίλησε αλλά και κατέγραψε ποιος το βράδυ της 26ης Μαΐου θα είναι στο δεύτερο γύρο. Και όχι απλά θα είναι στο δεύτερο γύρο, αλλά θα είναι και πρώτος. Αυτοί θα είμαστε εμείς».
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η παράταξή του ήταν η μόνη που «τόλμησε να κάνει ανοιχτές συγκεντρώσεις σε Παπαδάτες, Λεπενού και Καινούργιο» και επιτέθηκε στον απερχόμενο Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «εδώ και τέσσερα χρόνια μιλάει για την ΒΑΑ, αλλά δεν αναφέρθηκε ποτέ στην αξιοποίηση της Τριχωνίδας και στο παλιό Νοσοκομείο». Επίθεση έκανε και στην υποψήφια Δήμαρχο Χριστίνα Σταρακά, σημειώνοντας: «Κατηγορεί τον απερχόμενο Δήμαρχο ότι ευθύνεται για την κατάσταση του Δήμου. Ξεχνάει όμως ότι την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο, από εξίσου θεσμικό πόστο, η ίδια δεν έκανε τίποτα για τον Δήμο μας. Είναι λυπηρό και δυστύχημα για τον Δήμο μας, οι δυο θεσμικά υπεύθυνοι για τον Τόπο να διαγκωνίζονται για το ποιος είναι χειρότερος από τον άλλον».
Αναλύοντας το όραμά του για τον Δήμο μίλησε για την πρόταση αξιοποίησης του χώρου του πρώην καπνικού σταθμού που έγινε σε σύμπραξη με το ΤΕΕ και την Αρχαιολογική Εταιρεία, για την κάθετη σύνδεση της πόλης με την Ιόνια Οδό, την ολοκλήρωση της κατασκευής του οδικού άξονα που συνδέει το Αγρίνιο με το Καρπενήσι και άλλα θέματα.
Μιλώντας για τον βασικό του στόχο τόνισε: «Θέλουμε να κάνουμε την καθημερινότητα των κατοίκων πιο ανθρώπινη, πιο δημιουργική και πιο ευχάριστη». Κλείνοντας είπε: «Θ’ αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου, κάθε πηγή χρηματοδότησης, έγκαιρα και μελετημένα με γνώμονα την βελτίωση της ζωής των πολλών».