Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑυτοδιοίκηση & ΠολιτικήΣπήλιος Λιβανός : Το Αγρίνιο μίλησε και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πρωτιάς! 

Σπήλιος Λιβανός : Το Αγρίνιο μίλησε και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πρωτιάς! 

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Σε μία συγκλονιστική συγκέντρωση, με πρωτοφανή για την πόλη του Αγρινίου παρουσία κόσμου, που από νωρίς και παρά την αλλαγή τοποθεσίας της τελευταίας στιγμής λόγω των απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, κατέκλυσε το Παπαστράτειο Μέγαρο, την πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι) και τους γύρω δρόμους, με παλμό και ενθουσιασμό που θύμισε άλλες εποχές, το Αγρίνιο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πρωτιάς της Νέας Δημοκρατίας και του Σπήλιου Λιβανού!     

Τον πρώην Υπουργό και υποψήφιο βουλευτή, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών ΥπΑΑΤ, Δημήτριος Παπαγιαννίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας, Θανάσης Μαυρομάτης και Λάμπρος Δημητρογιάννης,  ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Νίκος Καζαντζής, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Βασίλειος Γκίζας, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης και Πάνος Μαρνέζος, ο π. βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης αλλά και πλήθος Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, Πρόεδρων Τοπικών Συμβουλίων καθώς και  και Πρόεδροι φορέων και οργανώσεων του νομού.

Ο Σπήλιος Λιβανός εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων του κοινού και συνθημάτων που με ενθουσιασμό φώναζαν καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας οι νέοι της ΟΝΝΕΔ, έστειλε χθες από το Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, το σήμα της νίκης στις επερχόμενες εκλογές. «Στις 21 Μαΐου δεν εκλέγουμε απλώς μια κυβέρνηση. Διαλέγουμε το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον των επόμενων γενιών. Αποφασίζουμε αν η Ελλάδα θα συνεχίσει σταθερά μπροστά». 

Χαρακτήρισε το δίλημμα της επερχόμενης κάλπης απλό: «Τι θέλουμε να έχουμε στις 22 Μαΐου 2023; Κυριάκο Μητσοτάκη και μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση ή Αλέξη Τσίπρα και κυβέρνηση των ηττημένων; Σοβαρότητα και ευθύνη ή ζουρνάδες και νταούλια; Ηγεσία και αποτελεσματικότητα ή σχέδια Δήμητρα και ότι  η θάλασσα δεν έχει σύνορα;»

Δεν δίστασε να αναφερθεί στον αρχηγό της αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα και την πρόσφατη ομιλία στο Αγρίνιο λέγοντας ότι: «Έταξε για άλλη μια φορά, τα πάντα στους πάντες. Σαν να μην τον ξέρουμε, σαν να μην έχουμε δει σε τι περιπέτειες έβαλε τη χώρα όταν κυβέρνησε…Το θράσος του μοναδικό. Αλλά δεν ξαφνιάζει. Αυτό ξέρει, αυτό μπορεί να κάνει, με αυτό πορεύτηκε, με αυτό θα συνεχίσει να πορεύεται. Αλλά το 2023 δεν είναι 2015».

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι «το σημαντικό στην κάλπη της Κυριακής είναι το αύριο. Και το αύριο είναι η Νέα Δημοκρατία, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έχω την χαρά και την τιμή να είμαστε φίλοι από μικρά παιδιά. Μαζί μεγαλώσαμε. Ξέρω από πρώτο χέρι την αφοσίωσή του σε ό,τι κάνει. Την αγάπη και το όραμά του για τη χώρα. Πόσο υπεύθυνος, μεθοδικός και αποτελεσματικός είναι».  

Αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πολιτική του πορεία, ο Σπήλιος Λιβανός δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «η πολιτική δεν έχει αξία όταν τάζεις χωρίς αντίκρισμα ή επιχειρείς να σφετεριστείς όσα πέτυχαν άλλοι. Η πολιτική έχει αξία, όταν ασκείται με πρόγραμμα, ήθος και παράγει αποτελέσματα για τους πολίτες. Έτσι, πορεύομαι σε όλη μου τη διαδρομή και αυτή είναι η υπόσχεσή μου για την επόμενη ημέρα. Διότι για εμάς αυτό είναι η πολιτική. Να ζητάς τη ψήφο των συμπολιτών σου, να παλεύεις για αυτούς, και στο τέλος της τετραετίας να έρχεται η ώρα της λογοδοσίας». Στο πλαίσιο αυτό, μέρος της ομιλίας του επικεντρώθηκε στο συγκεκριμένο έργο της τετραετούς θητείας από όλα τα πόστα που υπηρέτησε και πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη του νομού και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών του. 

Μέσα από τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη: «να αγαπάς την ευθύνη, να λες μονάχος μου εγώ θα αλλάξω το κόσμο», κάλεσε τους συμπολίτες του με καθαρό μυαλό να πάρουν την ευθύνη να δώσουν ισχυρή εντολή αυτοδύναμης διακυβέρνησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να διατηρηθεί η σταθερή και ανοδική αναπτυξιακή πορεία της χώρας. 

Κλείνοντας, ζήτησε από το μεγαλειώδες πλήθος που τον επευφημούσε, να τον τιμήσει με την ψήφο του, να του  δώσει τη Δύναμη να κάνει τον τόπο πιο Δυνατό!  

spot_img

Πρόσφατα άρθρα