Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑγρινίουΣε εξέλιξη οι εργασίες για την ανάπλαση του Πάρκου

Σε εξέλιξη οι εργασίες για την ανάπλαση του Πάρκου

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες  για την ανάπλαση του Παπαστράτειου Πάρκου Αγρινίου.

Τα συνεργεία έχουν ήδη ολοκληρώσει την  κατασκευή των ειδικά διαμορφωμένων μονοπατιών και  ξεκίνησαν την κατασκευή των παρτεριών με ξερολιθιά.

Τοποθετείται  σταδιακά η  τελική επίστρωση στους διαδρόμους και οι  ιστοί  για τον φωτισμό του πάρκου. Τη θέση τους παίρνουν και τα όργανα για την κατασκευή της παιδικής χαράς. 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε μαζί με τον Γεν. Γραμ. Δημήτρη Τζιώλη το πάρκο και παρακολούθησαν την πρόοδο των εργασιών:

«Προχωρούν  οι παρεμβάσεις  στο Παπαστράτειο Πάρκο σύμφωνα με το  σχεδιασμό του έργου.  Mε   σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον  διαμορφώνουμε έναν χώρο που θα χαίρονται μικροί και μεγάλοι. Δουλεύουμε εντατικά ώστε  να αναδείξουμε το χώρου ως πυρήνα πρασίνου και αναψυχής με ήπιες παρεμβάσεις», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 Το έργο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει παρεμβάσεις που αφορούν τις εισόδους του Πάρκου, την υφιστάμενη δεξαμενή, το πλάτωμα των υφιστάμενων κτιρίων και  τη διαμόρφωση του βορειοδυτικού τμήματος του Πάρκου.  

spot_img

Πρόσφατα άρθρα