Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕκδηλώσειςΠολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος»: Τελετή Λήξης Χορωδίας και Χορευτικού Ενηλίκων

Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος»: Τελετή Λήξης Χορωδίας και Χορευτικού Ενηλίκων

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Σε μια λιτή παράσταση τα δύο τμήματα , Χορωδία και Χορευτικό Ενηλίκων παρουσίασαν στα μέλη και τους φίλους του πολιτιστικού συλλόγου Παναιτωλίου “Χρήστος Καπράλος” μια παράσταση, μουσικο-θεατρικού ύφους.Κεντρικό θέμα της το Παλιό Παναιτώλιο.Έτσι στον πεζόδρομο Αθηνάς στήθηκε ένα σκηνικό-γειτονιάς όπου διαδραματίστηκε μια ιστορία με σκηνές καθημερινότητας βγαλμένες από το σεντούκι του παρελθόντος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά: Τραγουδήσαμε τραγούδια με τη συνοδεία μουσικών οργάνων και χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς με ενδιάμεσες σκηνές πρόζας που αναφέρονταν σε συνήθειες της ζωής του χωριού μας που σήμερα δεν υφίστανται.

Εκτός από τα μέλη και τους φίλους μας μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Παναιτωλίου, Πατήρ Χριστοφόρος Γιολδάσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου, κ. Γερνάς , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημητρογιάννης, η Αντιδήμαρχος κ. Τασολάμπρου, ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδημητρίου, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας κ. Γαλαζούλας, ο επικεφαλής της Δημ. παράταξης Ανοικτό και Πράσινο, κ. Τραπεζιώτης, η ηγουμένη της Μονής Αγίου Ιωάννου Δερβέκιστας Μαγδαληνή.

Κλείσαμε τη χρονιά με πολύ όμορφο, κεφάτο και καλοκαιρινό ύφος !Και του χρόνου!

spot_img

Πρόσφατα άρθρα