Πλήθος κόσμου στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Παπαθανάση

655
Συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην χθεσινή ομιλιά του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα ΔημοκρατίαΘανάση Παπαθανάση, στη Ναύπακτο.
Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και ο κ. Παπαθανάσης καταχειροκροτήθηκε από τους παραβρισκόμενους ενώ τον προλόγισε με μήνυμά του, λόγω έκτακτου κωλύματος εργασίας, ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. 
Ο κ. Παπαθανάσης εμφανώς συγκινημένος τους ευχαρίστησε για την στήριξη τους τονίζοντας ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για να έρθει η ανάπτυξη στο νομό.
Μεταξύ άλλων στην ομιλία του, τόνισε: 
«Είμαι το δικό σας παιδί που εδώ και 21 χρόνια στηρίζω μέσα από την τοπική Αυτοδιοίκηση τον τόπο. Είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο δικός σας Θανάσης που θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα των εκλογών για να κάνουμε ΜΑΖΙ πράξη όλα όσα έπρεπε να είχαν γίνει τόσα χρόνια γιαυτόν τον τόπο.
Υγεία
Το κομμάτι της υγείας αποτελεί για μας βασική προτεραιότητα. Από την επόμενη κιόλας μέρα πρέπει να δρομολογηθεί η αύξηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο νοσοκομεία του νομού για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες και να ενισχθυούν τα Κέντρα Υγείας σε όλες τις περιοχές.
 
Παιδεία
Στην παιδεία να προχωρήσουμε άμεσα στην ενίσχυση του διδακτικού προσωπικού στα σχολεία του νομού και να δημιουργήσουμε καλύτερες κτιριακές υποδομές. Τα παιδιά μας αξίζουν καλύτερη εκπαίδευση και είμαστε υποχρεωμένοι να φροντίσουμε για την ασφάλεια τους στα σχολεία. 
Ιδρυση Αυτόνομου Πανεπιστημίου Δυτικής  Ελλαδας με έδρα την Αιτωλοακαρνανία. Ο φοιτητικός κόσμος στηρίζει την περιοχή μας, οφείλουμε να τον στηρίξουμε κι εμείς. 

Κοινωνική πολιτική – Ανεργία – Θέσεις εργασίας
Στήριξη στα αδύναμα κοινωνικά στρώματα μέσα από προγράμματα, ελαφρύνσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Γνωρίζω πολύ καλά την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Μέσα από την μείωση της φορολογίας, μέσα από πρόγραμματα στήριξης στις κοινωνικά αδύναμες ομάδες.
Οι νέοι άνθρωποι εγκαταλείπουν την ύπαιθρο. Κι αυτή τη φορά όχι για να πάνε στην πόλη, αλλά κάπου πιο μακριά -σε μια ξένη χώρα, αναζητώντας αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Μαζί με τους νέους ανθρώπους φεύγει και το μέλλον της χώρας, τα παιδιά. Είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης, πια, να γυρίσουν οι νέοι μας στην πατρίδα μας. Και αυτό θα γίνει εφικτό μόνον με επενδύσεις και νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.
Η στήριξη των αγροτικών οικογενειών βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.
Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται από τις προγραμματικές της θέσεις ότι θα καθιερώσει ειδικά κίνητρα για την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων που θα δημιουργήσουν πολλές νέες δουλειές, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μειώνοντας τους φόρους που πληρώνουν. Έτσι θα μπορούν και αυτές να προχωρήσουν σε προσλήψεις και επενδύσεις.
Όση δύναμη μου δώσετε τόσο πιο δυνατά θα ακούγεται η δική σας φωνή εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις για το νομό μας και τα παιδιά μας.
 
Οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες, οι νέες και οι νέοι μας έχουν ανάγκη στήριξης για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και στις νέες θέσεις εργασίας για να μην εγκαταλείπουν οι νέοι τον νομό μας.
Σας καλώ λοιπόν όλες και όλους να αγωνιστούμε για να ανεβάσουμε τον τόπο μας ψηλά, να τον δούμε να αναπτύσσεται και να προοδεύει.
Σας καλώ να στηρίξετε την Νέα Δημοκρατία και να με επιλέξετε να σας εκπροσωπήσω, με την δέσμευση να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μας και δίπλα σας όπου και όταν με χρειαστείτε».