Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑυτοδιοίκηση & ΠολιτικήΠεριοδείες απο υποψηφίους βουλευτές του Κ.Κ.Ε.

Περιοδείες απο υποψηφίους βουλευτές του Κ.Κ.Ε.

Date:

Σχετικά άρθρα

Στη Σαουδική Αραβία ταξίδεψαν τα εκλεκτά αλιεύματα της Αιτωλοακαρνανίας

Στην έκθεση Saudi Horeca ταξίδεψαν τα αλιεύματα της Δυτικής...

Αύξηση υδροηλεκτρικής παραγωγής στις Λίμνες των ΥΗ.Σ. Κρεμαστών, Καστρακίου και Στράτου

Αύξηση υδροηλεκτρικής παραγωγής και ενεργοποίηση αστυνομικής διάταξης για τους...

Περιοδείες θα πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χωριά. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΡΤΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών του νομού, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στην επιχείρηση «AGRINO», στο Αγρίνιο.

11:30 πμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στο Κέντρο Υγείας και στην συνέχεια στο ΚΕΦΙΑΠ, στην Αμφιλοχία.

1:00 μμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην επιχείρηση «ΖΑΦΕΙΡΗΣ Σ ΑΕ», στο Παναιτώλιο.

7:00 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιοςβουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Τριχωνίδας, στο καφενείο «Κωνσταντίνου Ψιλού», στο Καινούργιο.

ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΡΤΗ

4:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στην επιχείρηση «ΣΕΦΑΡ Σ.Π.Ε.», στο Αγρίνιο.

6:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στα χωριά Μάστρο, Γουριά, Πεντάλοφος.

7:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε καφετέριες στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΗ

8:00 πμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και στο 5ο Γενικό Λύκειο.

10:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε σύσκεψη με συνταξιούχους των Κομματικών Οργανώσεων Αγρινίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΑ. Θα χαιρετίσει ο Βασίλης Νικάκης, πρώην διεθνής διαιτητής, γραμματέας Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

5:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης και η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα συναντηθούν με αθλητικά σωματεία της περιοχής της Αμφιλοχίας και στις 7:00 μμ, θα συναντηθούν με το πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρού Αμφιλοχίας.

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΗ

6:45 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου στις Φυτείες. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

8:00 πμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και στο 4ο Γενικό Λύκειο.

8:30 πμ,  ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στο χωριό Φυτείες.

10:30 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης και ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα