Περιοδεία Βαρεμένου στο Θέρμο και στη Λεπενού

521
Περιοδεία στο Θέρμο και στη Λεπενού, το απόγευμα, πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.
Ο κ. Βαρεμένος συναντήθηκε με τους πολίτες και συζήτησε μαζί τους για τη σημασία της επικείμενης εκλογικής μάχης, στην οποία «καλούνται να αποφασίσουν για το ποιος θα αναλάβει τις τύχες της χώρας και τι είδους πολιτικοί θέλουν να τους εκπροσωπούν». Είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:
«Γεννηθήκαμε στην καπνόρριζα, πονάμε αυτόν τον τόπο και θέλουμε να κάνουμε ό,τιπερνάει από το χέρι μας για να πάει ένα βήμα μπροστά. Καλούμε τους συμπατριώτες μας να μας κρίνουν με τον νου και την καρδιά και πάνω απ’ όλα με βάση τα όσα πράξαμε τα τέσσερα αυτά χρόνια για την Αιτωλοακαρνανία.Οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για το ποιος θα αναλάβει τις τύχες της χώρας και τι είδους πολιτικοί θέλουν να τους εκπροσωπούν.Η επιλογή είναι μια κορυφαία πράξη ευθύνης και, όπως σε όλους τους τομείς της ζωής, ισχύει το ‘’μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται’’…».