Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝαυπακτίαςΠαράταση στην ημερομηνία υποβολής προσφοράς για τους πρώην Εργοταξιακούς Χώρους του Αντιρρίου

Παράταση στην ημερομηνία υποβολής προσφοράς για τους πρώην Εργοταξιακούς Χώρους του Αντιρρίου

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής προσφοράς στη διαγωνιστική διαδικασία πώλησης του ακινήτου των πρώην Εργοταξιακών Χώρων του έργου ζεύξης Ρίου – Αντιρρίου.

Συγκεκριμένα, το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα λόγω της διασποράς και εξάπλωσης του κορονοϊού, γνωστοποίησε ότι προέβη σε τροποποιήσεις που αφορούν στους όρους Πρόσκλησης Προσφοράς.

Οι όροι αυτοί σχετίζονται με το χρονοδιάγραμμα, τον τρόπο, το χρόνο καταβολής του οικονομικού ανταλλάγματος και την εξασφάλιση αυτού. Σύμφωνα με τη νέα πρόσκληση υποβολής προσφοράς έχει οριστεί ως καταληκτική ημερομηνία η 15η Ιουλίου 2020, έναντι της 14ης Απριλίου 2020 που ίσχυε αρχικά.

Όπως επισημαίνεται, «το Ταμείο διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να αναβάλει ή να ακυρώσει το Διαγωνισμό και να τροποποιήσει την Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς, το χρονοδιάγραμμα και τους όρους και προϋποθέσεις του Διαγωνισμού ή να επαναλάβει τον Διαγωνισμό, κατά την απόλυτη κρίση του, και χωρίς να φέρει καμία ευθύνη έναντι των Ενδιαφερομένων, των Υποψηφίων ή/και τρίτων».

spot_img

Πρόσφατα άρθρα