Η παράταξη Τραπεζιώτη για τη νέα σχολική χρονιά

1009

Η Παράταξη μας «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχεται Καλή Πρόοδο και Καλή Επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής μας καθώς και συγχαρητήρια σε όσους αποφοίτησαν και πέρασαν σε σχολές ή επέλεξαν κάτι άλλο για το μέλλον τους. Υγεία και δύναμη επίσης στους γονείς που στηρίζουν αγόγγυστα ακόμα και στις δύσκολες απαιτητικές σημερινές συνθήκες τα παιδιά τους στο δρόμο τους προς τη μάθηση και την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας και τους μαθητές της περιοχής μας ότι θα στηρίζουμε αδιάκοπα την ενίσχυση της δημόσιας εκπαίδευσης και του δημόσιου σχολείου συνεχίζοντας να απαιτούμε μόνιμους διορισμούς σε όλα τα σχολεία, μείωση του αριθμού των παιδιών ανά τμήμα και καθιέρωση της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής.

Επίσης θα αγωνισθούμε για την ανέγερση νέων κτιριακών υποδομών και κυρίως νηπιαγωγείων καθώς και με τη στήριξη των δομών ειδικής αγωγής, όπως και όλων των σχολείων με ιδιαιτερότητες ή προβλήματα που πρέπει έγκαιρα να αντιμετωπίζονται και όχι την τελευταία στιγμή, όπως γίνεται με τις εργασίες στα σχολεία κάθε χρόνο, πριν την έναρξη των μαθημάτων όπου αναγκάζονται οι Διευθυντές να καταφεύγουν σε ιδιώτες.

Για ένα καλύτερο σχολείο για μια καλύτερη ζωή. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και καλή δημιουργική σχολική χρονιά,

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξής μας συμβολικά και θέλοντας να ενισχύσουν το είδος των σχολείων που πρέπει να στηριχθούν θα παρευρεθούν την ημέρα του Αγιασμού στο 9ο Δημοτικό Σχολείο ο κ. Σταύρος. Καμμένος και στο ειδικό Σχολείο «Μαρία Δημάδη» ο κ. Λεωνίδας Διονυσόπουλος.

Επιτροπή Παιδείας Δημοτικής Παράταξης

 «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»