Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΙ.Π. ΜεσολογγίουΠάνος Παπαδόπουλος: «Παράταση… 15 μηνών στο Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου στο Μεσολόγγι»

Πάνος Παπαδόπουλος: «Παράταση… 15 μηνών στο Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου στο Μεσολόγγι»

Date:

Σχετικά άρθρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου στις 29 Μαρτίου

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει...

Αρχαιρεσίες Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδας

Το νέο της πενταμελές προεδρείο εξέλεξε χθες, Τετάρτη 22...

Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στη Δομή Αστέγων Αγρινίου

Βρέθηκα στην πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα με θέμα «Κατανοώντας την...
Γράφει ο Πάνος Παπαδόπουλος*
Κάθε μέρα που περνάει εδραιώνεται η πεποίθηση ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν πρόκειται να ολοκληρώσει ΚΑΝΕΝΑ μεγάλο έργο μέχρι τη λήξη της θητείας της! Τα παραδείγματα πολλά και χειροπιαστά: ΧΥΤΑ, κεντρική πλατεία, θεατράκι λιμανιού, αγροτική οδοποιία, Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο κ.λπ.
Ως κερασάκι στην τούρτα, έρχεται η σημερινή (29/12) – έκτακτη ως συνήθως – συνεδρίαση της μη νομιμοποιημένης Οικονομικής Επιτροπής με την παρούσα σύνθεση, μετά την απόφαση αντισυνταγματικότητας του ΣτΕ για «Χορήγηση παράτασης περαίωσης της σύμβασης με τίτλο “Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου”» κατά δεκαπέντε (15) μήνες με αντίστοιχη μετάθεση όλων των χρονοδιαγραμμάτων των ενδιάμεσων τμηματικών παραδόσεων, μετά από σχετικό αίτημα του αναδόχου στις 14-12-2022.
Ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή της σύμβασης και αρχίσαμε τις καθυστερήσεις. Ζητούνται οι αναγκαίες απαντήσεις από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο. Τι ακριβώς συμβαίνει και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου οδηγείται στο απώτερο μέλλον;

 

 

spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα