Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑγρινίουΠανευρυτανικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας:  Το πιο θερμό χειροκρότημα για την μικρή Αναστασία

Πανευρυτανικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας:  Το πιο θερμό χειροκρότημα για την μικρή Αναστασία

Date:

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Τζωρτζόπουλος: Ένα έργο με υλικά απο τη Μακρόνησο…

της Καλλιόπης ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ Στο πλαίσιο της επίσκεψης, στο Αγρίνιο, του...

ΔΙΚΗ ΙΑΤΡΩΝ – ΠΡΑΞΗ 2η : ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ημέρα πανυγειονομικής απεργίας η σημερινή, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, με...
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Πιθάρι Αγρινίου ο ετήσιος χορός του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας. Μέλη αλλά και φίλοι του συλλόγου από την Αιτωλοακαρνανία αλλά και από την Ευρυτανία είχαν την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά, να συζητήσουν και να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Κοινό στοιχείο όλων των παρευρισκόμενων ήταν φυσικά η αγάπη τους για την Ευρυτανία. Μάλιστα την παράσταση «έκλεψε» η οκτάχρονη Αναστασία που μίλησε για γιαγιά της, με καταγωγή από την Δομνίστα Ευρυτανίας, που δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να τη γνωρίσει.
«Είμαι η Αναστασία Πανοπούλου, είμαι 8 χρονών και πηγαίνω στην τρίτη δημοτικού. Αγαπώ την Ευρυτανία και πηγαίνω εκεί πολλές φορές με τους γονείς μου. Μου αρέσει να βλέπω και να μυρίζω τα έλατα. Μάλλον αυτό το πήρα από τη γιαγιά μου που είναι από την Δομνίστα. Δεν πρόλαβα να την γνωρίσω αλλά έχω μέσα μου ένα κομμάτι της. Την όμορφη Ευρυτανία!» ανέφερε η μικρή Αναστασία που αν και αρχικά ντρεπόταν λιγάκι κατάφερε να μαγέψει και να συγκινήσει τους πάντες και να λάβει τελικά το πιο θερμό χειροκρότημα.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα