Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑγρινίουΠαναιτωλικός: Στο Νοσοκομείο Αγρινίου παραδόθηκαν οι προσφορές του Τηλεμαραθωνίου

Παναιτωλικός: Στο Νοσοκομείο Αγρινίου παραδόθηκαν οι προσφορές του Τηλεμαραθωνίου

Date:

Σχετικά άρθρα

Το Μεσολόγγι για άλλη μια χρονιά τιμά το νησί Κάλαμος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτοςτο Ιστορικό Μουσείο της «Διεξόδου» και ο Ναυτικός Όμιλος...

1st PANETOLIKO MOUNTAIN TRAIL RUN !

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους διοργανωτές...

Η πρόταση του «ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για τον Προσκυνηματικό  και Εναλλακτικό τουρισμό

Ο «ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»   στο Συνέδριο για τον Προσκυνηματικό  και...
Η πρωτοβουλία για την ενίσχυση των δομών Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας με τον Τηλεμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31.05.2020, ανέδειξε τις κοινωνικές ευαισθησίες των Αιτωλοακαρνάνων, που συνεισέφεραν στην προσπάθεια συμμετέχοντας στην αιμοδοσία, καταθέτοντας χρήματα στον ειδικό λογαριασμό και προσφέροντας υγειονομικό υλικό.

Σήμερα, αντιπροσωπία αποτελούμενη από το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός Γ. Σωτηρόπουλο, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Π. Στεργίου και τον ιδιοκτήτη του ΑΧΕΛΩΟΣ TV Κ. Μπόκα, παρέδωσε στον διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Α. Τσώλη, επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε καθώς και το υγειονομικό υλικό που προσφέρθηκε.
“Οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όσους έκαναν δική τους υπόθεση αυτή την ιδέα. Τη διοίκηση και το προσωπικό του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού ΑΧΕΛΩΟΣ TV. Την Εκκλησία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φορείς, Ενώσεις, Συλλόγους, Οργανισμούς, ομάδες Εθελοντισμού, Μέσα Ενημέρωσης, ανθρώπους του πολιτισμού και όλους τους πολίτες που κινητοποιήθηκαν, στήριξαν, συμμετείχαν στις δράσεις που αναπτύχθηκαν: Αιμοδοσία, συγκέντρωση χρημάτων, συγκέντρωση υγειονομικού υλικού”, τονίζει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Η μεγάλη συμμετοχή και η διάθεση προσφοράς που συνέβαλε αποφασιστικά στην εκπλήρωση των στόχων της πρωτοβουλίας, έστειλε μήνυμα ενότητας και ελπίδας, ότι όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία μας.
spot_img

Πρόσφατα άρθρα