Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑγρινίουΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΤΕΓΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΤΕΓΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Εγκαινιάστηκαν σήμερα, οι χώροι της νέας στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης του εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα στις εγκαταστάσεις του, στο Ψηλογέφυρο Αγρινίου.

Παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριου Φαρμάκη, του Δημάρχου Αγρινίου Γεωργίου Παπαναστασίου, ο σεβασμιώτατος, κύριος κύριος Δαμασκηνός, τέλεσε τον αγιασμό των νέων δομών. Φορείς, Αρχές, Πλήθος κόσμου καθώς και Πολιτευτές παρέστησαν στην τέλεση του αγιασμού και στην ξενάγηση, που έγινε στη συνέχεια στους χώρους και στα δωμάτια. Ευχάριστη έκπληξη, η οποία συγκίνησε όλους, η επιγραφή έξω από τις δομές,  όπου ο δρόμος έχει ονομαστεί σε : οδός Γεωργάκη Αλεξ. Τσούτσου.

Η μητέρα του, Μαρία Τσούτσου, Ιδρύτρια του Παναγία Ελεούσα και επίτιμη πλέον πρόεδρος, μίλησε με τα πλέον συγκινητικά λόγια για αυτή την κίνηση του Δήμου Αγρινίου. Ακολουθούν Βίντεο και φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε ολόκληρη την τελετή καθώς και τους χαιρετισμούς των επίσημων.

Στην Είσοδο υπήρχαν παιδιά των δομών μαζί με τους εκπαιδευτές τους και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου σε όλους τους καλεσμένους χάρισαν χειροποίητα Κεραμικά.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα