Πάλαιρος θερινές αποδράσεις  πολιτισμού

1004

Οι θερινές αποδράσεις  πολιτισμού 2017 του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην Πάλαιρο με τρεις υπέροχες εκδηλώσεις Έκθεσης Ζωγραφικής, Θεάτρου και Έντεχνης – Ελληνικής Μουσικής.

 Ο καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας θα μεταφερθούν στην Πάλαιρο όπου σε συνεργασία με τον Εικαστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαίρου ΧΡΩΜΑΤΑ θα πραγματοποιηθούν τρεις ξεχωριστές και ταυτόχρονα διαφορετικές  εκδηλώσεις .

 

Την Κυριακή 30 Ιουλίου μουσική  παράσταση με τον μαέστρο της μπάντας του Δήμου Αγρινίου Βασίλη Κονίδα και τη Νίκη Κοντοσώρου, στο λιμάνι της Παλαίρου.  Μια πανδαισία Ελληνικής  μουσικής θα σκορπίσει στο λιμάνι της Παλαίρου . Η μουσική παράσταση θα ξεκινήσει από τις 21.30 μμ

 

Την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 20.30 θα πρέπει να βρισκόμαστε όλοι στην πλατεία της Παλαίρου για να θαυμάσουμε την  Έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του τμήματος ζωγραφικής και αγιογραφίας του Εικαστικού Συλλόγου Παλαίρου ΧΡΩΜΑΤΑ, καθώς και bazaar του τμήματος γυναικείας δημιουργικότητας του συλλόγου, στη πλατεία Παλαίρου.

Είναι σημαντικό να στηρίξουμε το ταλέντο και την καλλιτεχνική ανησυχία και την  προσπάθεια των παιδιών του τόπου μας

Την Πέμπτη  3 Αυγούστου φεύγουμε από την πλατεία και μεταφερόμαστε στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου με θέα το λιμάνι της Παλαίρου .

Εκεί θα απολαύσουμε  στις 21.00 μμ  ένα ιδιαίτερο  θεατρικό έργο  «ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ» του Φ. Ντοστογιέφσκι, με τον Δημήτρη Βερύκιο που θα μας καθηλώσει όλους.

«Το Όνειρο Ενός Γελοίου» είναι ένα  κλασικό έργο που εκφράζει την ανθρώπινη αγωνία για την αλήθεια και την ουσία της ζωής….

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ