Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑπόψειςΟΤΑΝ Η ΚΡΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΟΤΑΝ Η ΚΡΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Date:

Σχετικά άρθρα

Στη Σαουδική Αραβία ταξίδεψαν τα εκλεκτά αλιεύματα της Αιτωλοακαρνανίας

Στην έκθεση Saudi Horeca ταξίδεψαν τα αλιεύματα της Δυτικής...

Αύξηση υδροηλεκτρικής παραγωγής στις Λίμνες των ΥΗ.Σ. Κρεμαστών, Καστρακίου και Στράτου

Αύξηση υδροηλεκτρικής παραγωγής και ενεργοποίηση αστυνομικής διάταξης για τους...

Το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη -και ενώ η χώρα ευρίσκεται στη δίνη του κορωνοϊού- συνεχίζει να πρωτοτυπεί και να κάνει «δωράκια» στο, κατ’αυτούς, εκλογικό ακροατήριο.

Προχθές, δόθηκαν στους κλινικάρχες 30.000.000 ευρώ, χθες στους καναλάρχες-εφοπλιστές 11.000.000 ευρώ και σήμερα 180.000.000 ευρώ στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) μέσω ΕΣΠΑ, για να «ρεφάρουν» οι πολιτικοί τους φίλοι και χειμαζόμενοι επιχειρηματίες.
Αποφάσισαν να δώσουν σε 166.000 επιστήμονες 600 ευρώ σε δύο δόσεις, αφού πρώτα τους «τηλε-μορφώσουν» τα προαναφερόμενα Κέντρα, που λόγω κρίσης ευρίσκονται σε αναδουλειές.
Από το ποσό αυτό, σύμφωνα με την Κυβερνητική ανακοίνωση 99.600.000 ευρώ θα δοθούν στους δικαιούχους επιστήμονες (γιατρούς – μηχανικούς – Δικηγόρους – Λογιστές κλπ ) μετά από 100 ώρες τηλεκατάρτισής τους και το ποσό των 80.400.000 στους ιδιοκτήτες των Κ.Ε.Κ.
Την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις ( άρθρο 9 Π.Ν.Π. ) σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις (πληττόμενες και μη), να βάζουν το μισό προσωπικό τους σε εκ περιτροπής εργασία, μειώνοντας αντίστοιχα το μισθό τους, ενώ το δώρο Πάσχα στις πληττόμενες επιχειρήσεις θα δοθεί το καλοκαίρι.
Οι επιστήμονες δεν είναι ζητιάνοι.
Εφόσον δεν μπορούν να εργασθούν λόγω αναστολής της δραστηριότητάς τους, να λάβουν το ποσό των 800 ευρώ, όπως δεσμεύθηκε ο Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι Υπουργοί.
Να αγωνισθούν μέσα από τους Συλλόγους τους να επιβάλλουν το Δίκαιό τους .
Δηλώνουμε αλληλέγγυοι στο δίκαιο  αίτημά τους να λάβουν την ενίσχυση αυτή.

Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα