Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤοπικάΩς μικρό αντίδωρο

Ως μικρό αντίδωρο

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς και την ευγνωμοσύνη μου εκφράζω: στους πολιτικούς Άρχοντες του τόπου, τον κ.Δήμαρχο Αγρινίου, τον κ.Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, τον κ.Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τους πρώην Δημάρχους Μεσολογγίου, για τη στήριξη, συμπαράσταση και αγάπη που έδειξαν στην είδηση του θανάτου, του αείμνηστου συζύγου μου Ιατρού Αλεξίου (Αλέκου) Γ.Τσούτσου.
Επίσης εκφράζω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, στην Εκκλησία, στους Ιερείς, στους παλαιότερους πολιτικούς, στους Ιατρούς και νοσηλευτές που τον φρόντισαν, στην Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. και στην Εξελεγκτική επιτροπή του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», στην Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλων, γονέων κι εθελοντών», στον Δ/ντή, στον Υποδ/ντή και σε όλους τους εργαζόμενους του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Στον Ιατρικό Σύλλογο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στη διοίκηση και σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ Μεσολογγίου όπου υπηρέτησε ο εκλιπών το εθνικό σύστημα υγείας επι πολλά χρόνια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ίδρυμα Ιωάννη & Ελισσάβετ Κάππα, στον Πρόεδρο, στα μέλη του Δ.Σ. και στους οπαδούς του αγαπημένου του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, στον Παναιτωλοακαρνανικό Σύλλογο Γυναικών Αγρινίου, στον ηλεκτρονικό κι έντυπο τύπο, σε όλους τους φορείς ειδικών αναγκώντου Γονεϊκού κινήματος της Αθήνας, στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου καθώς και στους πολλούς εξαιρετικούς φίλους του σε όλη την Αιτωλ/νία και Αθήνα.
Ευχαριστίες θερμές για όλες τις δωρεές που προσφέρατε στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στη μνήμη του, αντί στεφάνου.
Όλη η αγάπη της ηγεσίας των τοπικών αρχόντων και όλων των φίλων υπήρξε για μένα μεγάλη παρηγορία στο βαρύ πένθος μας.
Ο σύζυγός μου Αλέξιος Γ.Τσούτσος Ιατρός υπήρξε ένας πολύ καλός άνθρωπος, απλός, ασυμβίβαστος, αληθινός, χαμηλών τόνων, δημοκράτης και πιστός Ορθόδοξος χριστιανός.
Σας ευχαριστώ έναν – έναν ξεχωριστά για την μεγάλη τιμή που του απονείματε, με τα καλά σας λόγια, στο τελευταίο του ταξίδι που οδηγεί στα κατοικητήρια του ουρανού.
Η σύζυγός του
Μαρία Τσούτσου
Αγρίνιο 5Μαΐου 2020
spot_img

Πρόσφατα άρθρα