Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑπόψειςΌλγα Δασκαλή: «Τοξική η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής Μεσολογγίου»

Όλγα Δασκαλή: «Τοξική η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής Μεσολογγίου»

Date:

Σχετικά άρθρα

Κώστας Καρπέτας: Η πολιτική Φαρμάκη ναρκοθετεί την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Ελλάδας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, εντείνοντας τις...

Στην τελική ευθεία για το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ»

Συνάντηση διοργανωτών και εκπροσώπου της «Ανεμώνης» Το Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Η ανελέητη επίθεση στα εργασιακά συνεχίζεται και εντείνεται με...
«Κάθε ενέργεια βίας – λεκτικής ή σωματικής – είναι καταδικαστέα! Καταδικαστέα επίσης είναι και η αποσιώπηση ή η ανοχή αυτών των περιστατικών».
Τα ανωτέρω τονίζει σε δήλωσή της η Πρόεδρος Κοινότητας Μεσολογγίου και Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Όλγα Δασκαλή, έπειτα από την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου κατά της Δημοτικής Αρχής.
Αναλυτικά:
«Διαβάζοντας την από 27-12-2022 καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου μας κατά της δημοτικής αρχής, δηλώνω απερίφραστα ότι κάθε ενέργεια βίας – λεκτικής ή σωματικής – είναι καταδικαστέα! Καταδικαστέα επίσης είναι και η αποσιώπηση ή η ανοχή αυτών των περιστατικών.
Ο τρόπος με τον οποίο διάλεξε η δημοτική αρχή να πορευτεί όλη αυτή την τετραετία έχει φέρει όλο το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό των υπηρεσιών του Δήμου μας, στα όριά του. Η ασέβεια, η απαξίωση, η αντιδεοντολογική συμπεριφορά, οι φωνασκίες, η άσκηση πίεσης, οι παράλογες εντολές δηλητηριάζουν το εργασιακό περιβάλλον δημιουργώντας συνθήκες τοξικές στις οποίες ένας εργαζόμενος δεν μπορεί να υπάρξει.
Δεν είναι τυχαίο που πολλοί υπάλληλοι του Δήμου μας ψάχνουν να μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες, ενώ κανένας δεν διαλέγει να έρθει στον Δήμο μας. Ούτε τυχαίο είναι που τρεις υπάλληλοι παραμονή Χριστουγέννων βρέθηκαν στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, με πίεση. Να μην αναφερθώ στις παραιτήσεις συνεργατών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.
Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά. Ο Δήμος μας έχει να αντιμετωπίσει πλειάδα άλυτων ουσιαστικών θεμάτων που μόνο με σύμπνοια και συνεργασία μπορούν να δρομολογηθούν».
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα άρθρα

spot_img
spot_img
spot_img